Redactia.ro
Home » TV » Anunțul important făcut de Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Cine sunt favoriții săptămânii

Anunțul important făcut de Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Cine sunt favoriții săptămânii

Anunțul important făcut de Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Cine sunt favoriții săptămânii

Anunțul important făcut de Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Cine sunt favoriții săptămânii. Cel mai așteptat moment a luat sfârșit în casa ”Puterea Dragostei”.

Iubire, ură, scandal, lacrimi, râsete ar fi ingredientele care descriu cel mai bine ceea ce se petrece în casa Puterea Dragostei. Pentru mulți concurenți lupta pentru inima persoanei dragi este o luptă dusă în zadar, însă alții chiar speră că vor reuși să găsească ceea ce nu au găsit până acum: o persoană cu adevărat potrivită pentru ei.

„Cele mai votate trei fete din această săptămână sunt: Bianca, felicitări, Andreea Pirui, Roxana!
Să mergem în casa băieților să vedem cei mai votați trei băieți din această săptămână. Cei mai votați trei baieti din aceasta săptămână sunt: Livian, Cătălin, felicitări, Gabriel!”, a anunțat Andreea Mantea la Puterea Dragostei.

Ligi consideră că Roxana nu arată puterea dragostei. În timp ce șatena a declarat că ea nu are ce să mai facă dacă băiatul nu mai vrea. Dintre Livian și Cătălin, favoritul a fost Livian.

Anunțul important făcut de Andreea Mantea la Puterea Dragostei. Cine sunt favoriții săptămânii

Se pare că anunțul i-a bucurat pe concurenți și asta pentru că Gabriel se află printre favoriții săptămânii. Mulți dintre cei din casă chiar cred că el are sentimente sincere și adevărate pentru Daiana.

Ne amintim că sezonul trecut Bianca și Bogdan Mocanu au câștigat comperiția. Au rămas în casa Puterea Dragostei și la scurt timp s-au despărțit. În cel de-al doilea sezon Bianca a format un cuplu cu Livian. Așa că micile întorsături de situație vin spre deliciul publicului. Cu dragostea nu te joci, însă uneori orgoliul este mai puternic pentru tinerii din ziua de azi. Și asta se dovedește clar în competiție unde concurenții nu prea lasă de la ei și se taxează cu fiecare ocazie.

Sezonul 1 s-a încheiat după 8 luni de competiție. Nimeni nu știe când se va încheia sezonul 2 deși fanii emisiunii stau cu sufletul la gură pentru a afla cuplul câștigător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: