Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul medicilor după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator

Anunțul medicilor după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator

Anunțul medicilor după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Cântăreața a adus pe lume o fetiță în noaptea de luni spre marți, însă a avut probleme grave în timpul intervenției.

Andreea a adus pe lume o fetiță pe nume Clara Maria, care este sănătoasă, la o clinică privată din Capitală. Din nefericire, cântăreața a suferit o complicație majoră la cezariană.

Vedeta a suferit un stop cardio-respirator, însă medicii au reușit să o salveze și să îi stabilizeze starea. În prezent, ea este supravegheată medical și se află într-un salon de îngrijire post-natală.

„Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze.

Andreea Bălan a fost transferată din secția ATI în salon de îngrijire post-natală, iar starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.​

Artista Andreea Bălan a trecut printr-o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a suferit o complicație critică/majoră ce nu putea fi prevăzuta la consultațiile sau prin investigațiile anterioare, dar care a fost gestionată cu succes de echipa medicală.

Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice făra acordul familiei”, au explicat reprezentanții spitalului Sanador.

Ce spune George Burcea după ce Andreea Bălan a suferit stopul cardio-respirator

În prezent, bebelușul se simte foarte bine, după cum a anunțat și soțul artistei.

”În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a declarat soțul artistei, la scurt timp după ce aceasta a născut.

Citește și: Valentina Pelinel a născut pe 1 martie! Ce nume vor purta gemenele

Zina Dumitrescu, de urgenţă la spital: „A renunţat să mai lupte cu viaţa”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: