Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul momentului despre Volodimir Zelenski! Ce spune un apropiat de-al său

Anunțul momentului despre Volodimir Zelenski! Ce spune un apropiat de-al său

Ies la iveală dezvăluiri din culisele războiului din Ucraina. Regizorul David Dodson a vorbit despre Volodimir Zelenski. El a explicat că președintele Ucrainei a devenit un simbol mondial al curajului prin comportamentul său în timpul războiului.

Anunțul momentului despre Volodimir Zelenski! Ce spune un apropiat de-al său

Apropiatul lui Zelenski, regizorul american David Dodson, a fost cel care i-a editat și a regizat mai multe filme în care actorul a fost chiar președintele Ucrainei. Dodson e de părere că nu există mari diferențe între actorul Zelenski și președintele Zelenski. Regizorul a mai spus că se aștepta de la bun început ca președintele să rămână alături de poporul său indiferent de situație, ceea ce Volodimir Zelenski a și făcut.

„Sincer să fiu, e doar o mică diferenţă între actorul Zelenski şi preşedintele Zelenski. Îl ştiu de 14 ani şi pot spune că Vova a fost mereu un om foarte integru. Ca lider al unei companii media mari (Kvartal 95), Vova a avut mereu o apreciere solidă pentru pragmatism şi logică.

Şi, în acelaşi timp, ca artist, Vova nu a fost vreodată constrâns de limitări comune. A fost mereu capabil să combine visul cu ceea ce este necesar pentru ca să facă visul să devină realitate. De exemplu, dacă eu ca regizor doream să fac ceva, iar acel lucru era poate un pic nebunesc

sau scump, Vova ar fi mutat munţii ca acel lucru să se întâmple. Ca preşedinte al Ucrainei, văd aceleaşi calităţi la Vova. Îi motivează pe oamenii din jurul său să fie la superlativ, şi aşa era şi când lucram cu el pe platoul de filmare.”, a spus David Dodson, într-un interviu pentru Adevărul.

Anunțul momentului despre Volodimir Zelenski! Ce spune un apropiat de-al său

„Când a început războiul pe 24 februarie, cred că cei mai mulţi au crezut că Vova va părăsi Ucraina pentru a se proteja şi pentru a încerca poate să fie un fel de preşedinte în exil. Însă eu nu am crezut vreodată asta. Ştiindu-l pe Vova, dar cel mai important,

cunoscând poporul ucrainean, ştiam că Vova nu va abandona Ucraina. El nu e omul care să renunţe. În 2013, când Berkut, forţele speciale de poliţie ale lui Ianukovici i-au bătut pe protestatarii din Piaţa Maidan, sute de mii de ucraineni au venit acolo să îi ajute pe protestatari.

Nu au fugit. Nu au îngenunchiat. Au rezistat şi au luptat. Aşa sunt ucrainenii. Aşa este şi Vova. Acest tip de curaj e rar în zilele noastre şi de aceea Vova a devenit un simbol global al curajului. Vova este un exemplu al curajului întregii naţiuni ucrainene.”, a mai spus regizorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: