Redactia.ro
Home » Homepage » Anunțul momentului! Elena Băsescu revine pe scena politică

Anunțul momentului! Elena Băsescu revine pe scena politică

GALERIE FOTO (2)

Elena Băsescu a anunțat că își dorește să revină în viața politică. Fiica fostului președinte Traian Băsescu a participat recent la inaugurarea unui sediu al PMP.

Mesajul Elenei Băsescu de pe Facebook

„La inaugurarea sediului #PMP Sector 6

Am participat la inaugurarea sediului PMP Sector 6 din Bulevardul Timişoara Nr. 27A. Alături de mine au fost preşedintele partidului, europarlamentarul Eugen Tomac, preşedintele executiv, deputatul Marius Paşcan, deputatul de Bucureşti Sebastian Moise, senatoarea de Maramures, doamna Severica Rodica Covaciu, deputatul de Maramureş Adrian Todoran şi preşedintele organizaţiei judeţene Ilfov, Rizia Tudorache. Gazda noastră a fost Ştefan Florescu, viitorul primar al Sectorului 6, un om extrem de implicat în viaţa comunităţii locale.

Am avut bucuria de a mă întâlni cu prieteni şi colegi de partid, dar şi cu numeroşi susţinători ai PMP. Sunt foarte optimistă că PMP se va consolida şi va reuşi să-şi atingă potenţialul pe care îl are. Iar asta se va vedea inclusiv la alegerile prezidenţiale din 10 şi 24 noiembrie.

#ItsGoodToBeBack #PMP #PMPSector6 #PrintrePrieteni”, scrie Elena Băsescu, pe Facebook.

În 2009 a devenit europarlamentar

În anul 2009, Elena Băsescu s-a înscris în cursa pentru Parlamentul European. Înfruntând o mare opoziție din partea presei, Elena Băsescu a decis să candideze ca independent la aceste alegeri, fiind ajutată de colegii ei de la aripa tânără a PD-L. De aceea, în data de 18 martie 2009 Elena Băsescu a demisionat din PD-L și a candidat ca independentă sub brandul electoral EBa, care a fost aprobat de BEC. În 2009 a obținut la alegerile europarlamentare 4,22% din voturi, care i-au asigurat locul în Parlamentul European.

După ce duminică 7 iunie 2009 Elena Băsescu a aflat că a fost aleasă ca independentă, s-a reînscris imediat în PDL, primind în aceeași zi de la Monica Iacob-Ridzi documentele necesare pentru a redeveni membru PDL, gata completate.

Elena Băsescu s-a angajat în 2016 la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale și are un salariu net de 3000 lei, potrivit Mediafax.

S-a despărțit de iubit, după o relație de 2 ani

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe
Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe sunt părinții unei fetițe.

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, nu mai formează un cuplu. Relaţia lor a ţinut doi ani, timp în care cei doi au devenit şi părinţii unei fetiţe, Anastasia, cel de-al treilea copil al fostului fotomodel. Nu se știe care a fost motivul despărțirii. Aceștia au preferat să păstreze discreția în ceea ce privește separarea lor. După despărțire, fetița celor doi a rămas în grija mamei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: