Redactia.ro
Home » TV » Anunțul Sandrei Stoicescu după 7 ani de căsătorie! Toți se bucură pentru știristă

Anunțul Sandrei Stoicescu după 7 ani de căsătorie! Toți se bucură pentru știristă

GALERIE FOTO (2) Anunțul Sandrei Stoicescu după 7 ani de căsătorie

Anunțul Sandrei Stoicescu după 7 ani de căsătorie! Știrista a descoperit viața cu alți ochi de când este cu soțul ei, iar povestea lor de dragoste este una diferită în fiecare zi, astfel că nu pun problema unei monotonii. 

Anunțul Sandrei Stoicescu după 7 ani de căsătorie

Alessandra Stoicescu și-a aniversat soțul și i-a transmis un mesaj emoționant care vorbește multe despre dragostea pe care o împart, scrie okmagazine.ro.

“La mulţi ani omului care mă completează perfect, tatălui celei mai iubite fetiţe, Sara Maria Francesca, copilul nostru mult dorit. La mulţi ani bărbatului care are mereu toate răspunsurile, făcând ca totul să fie mai uşor şi plin de dragoste. La mulţi ani soţului meu Sergiu Constantinescu, care mă face să mă simt cea mai iubită şi norocoasă femeie!”, a scris Sandra Stoicescu.

Anunțul Sandrei Stoicescu după 7 ani de căsătorie
Anunțul Sandrei Stoicescu după 7 ani de căsătorie

Sergiu Constantinescu a explicat într-un interviu cum s-a cunoscut cu soțiea ei. Cei doi s-a îndrăgostit pe platourile televiviziunii Antena1, când au început să lucreze împreună.

”Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu anul trecut.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu sunt căsătoriți de 7 ani

Sandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu s-au căsătorit pe 5 octombrie 2013, având o nuntă fastuoasă cu peste 350 de invitați. Pentru că, la momentul respectiv, nu au putut pleca imediat în luna de miere, cei doi au decis ca, în fiecare an, la aniversarea căsătoriei, să plece în vacanță.

Din păcate, anul acesta planul le-a fost dat peste cap. Ajunși la șapte ani de mariaj, Sandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, nu au sărbătorit ”nunta de cupru” într-o destinație exotică așa cum o făceau până acum, ci acasă, alături de fiica lor.

”Primii șapte ani de căsnicie au fost cu siguranță cei mai frumoși ani din viața mea de până acum. Fiecare nouă zi este atât de diferită de cea de ieri. Suntem din ce în ce mai uimiți de minunățiile care ni se întâmplă cu Sara. A început să meargă singură chiar de Sfânta Maria, când fără să se mai sprijine, fără să o mai ținem de mânuță, a venit direct în brațele mele singurică… m-am topit. Acum despre asta este vorba în căsnicia noastră. Facem tot posibilul să avem și timpul nostru, așa cum cred că fac toate cuplurile”, a declarat Sandra Stoicescu, pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: