Redactia.ro
Home » Stil de viață » Apariția stilată a Angelinei Jolie din Paris. A uimit cu un outfit văratic, ultra-chic

Apariția stilată a Angelinei Jolie din Paris. A uimit cu un outfit văratic, ultra-chic

GALERIE FOTO (2)

Stilul vestimentar al Angelinei Jolie din ultimii ani n-a variat prea mult. Mai mereu o vedem purtând outfituri în culori terne, ori pur și simplu, negre. Ieri, în schimb, actrița a uimit cu alegerea ei vestimentară din Paris.

Luna aceasta și-o petrece la Paris, așa că a profitat de ocazie să se reunească cu mult iubita actriță Jacqueline Bisset, despre care știe că a fost bună prietenă cu mama ei, dar totodată nașa ei de botez. Așa se face că cele două au ieșit într-una din zilele astea să ia masa împreună. Îmbrăcate în outfituri văratice, foarte stilate, Angelina Jolie și Jacqueline au atras toate privirile.

Angelina Jolie și nașa ei de botez, Jacqueline Bisset

Pentru această ieșire, Angie a ales să poarte o rochie boemă, dintr-un voal prețios, care era prevăzută cu mâneci lungi. Accesorizată cu o centură de piele maro, rochia i-a accentuat talia subțire a actriței și i-a dat un aer sexy. Angie a optat pentru o pereche de stilettos, ochelari supradimensionați și o geantă asortată pantofilor.

La fel de elegantă a fost și marea actriță Jacqueline Bisset, pentru care ”stilul franțuzesc” este definitoriu. Într-un compleu de pantaloni și sacou lung, marea actriță a dat o nouă lecție de stil pe străzile Parisului. La cei 74 de ani, Jacqueline e în continuare una dintre cele mai sexy și mai stylish actrițe din Franța, nu vi se pare?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: