Redactia.ro
Home » Monden » Apelul inedit al lui Tudor Chirilă: „Să se închidă bisericile”

Apelul inedit al lui Tudor Chirilă: „Să se închidă bisericile”

Tudor Chirilă

Situația din România vizavi de coronavirus este pe zi ce trece mai tensionată! Ieri, oficialitățile au dispus închiderea școlilor și a teatrelor, măsură criticată de mulți. Printre cei nemulțumiți se numără și Tudor Chirilă. Acesta din urmă a lansat un apel inedit către primăria capitalei. El spune că de bun augur ar fi ca bisericile să fie, de asemenea, închise.

Apelul inedit al lui Tudor Chirilă către Primăria Capitalei

Nemulțumit de închiderea teatrelor, actorul a postat un mesaj acid pe contul lui de Facebook. El a lansat un apel către Gabriela Firea de a închide bisericile, fiind un alt loc aglomerat. ”Firea a inchis teatrele. Bisericile raman deschise, desi persoanele in varsta sunt cele mai sensibile la Coronavirus. Din pacate, toata faza asta cu epidemia va fi mai mult un prilej de rafuieli politice decat de actiuni responsabile.”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Firea a dispus suspendarea activității instituțiilor de cultură

Ieri, primarul Capitalei a anunțat că instituțiile de cultură și cele sportive vor fi nevoită să-și suspende activitatea în contextul actual. Gabriela Firea a menționat că managerii care nu respectă măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID-19 vor fi demiși.

„Avand in vedere confirmarea celor doua cazuri de coronavirus in Bucuresti si faptul ca avem 8 persoane in carantina, in cladirea pusa la dispozitie de Primaria Capitalei, tinand cont de faptul ca sunt 870 de persoane izolate la domiciliu si ca in perioada asta vin foarte multi romani din Italia in Bucuresti si in Ilfov, si tinand cont de recomandarile Comitetului pentru Situatii de Urgenta, anunt, ca primar general, urmatoarele decizii pentru Bucuresti: suspendarea concertelor, evenimentelor, manifestărilor de tip cultural, sportiv, divertisment de către Opera Comică pentru Copii, Centrul Municipal pentru Tineret, Centrul Municipal pentru Seniori, Compania Sportul pentru Toţi, ARCUB, Creart, PROEDUS, Palatele Brâncoveneşti, Sala Dalles, Biblioteca Metropolitană, Muzeul Literaturii, Muzeul Municipiului Bucureşti”, se arată într-un comunicat oficial.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: