Redactia.ro
Home » Știri » Apple înregistrează încasări record detronând pe gigantul petrolier Saudi Aramco. În toamnă se lansează noile iPhone-uri

Apple înregistrează încasări record detronând pe gigantul petrolier Saudi Aramco. În toamnă se lansează noile iPhone-uri

Apple înregistrează încasări record detronând pe gigantul petrolier Saudi Aramco. În toamnă se lansează noile iPhone-uri

Acțiunile Apple sunt în continuă creștere ceea ce conferă companiei o valoare de 1.840 de miliarde de dolari.
Până acum fruntaș era grupul Saudi Aramco care a rămas pe poziție de la debutul său la bursă. În prezent Saudi Aramco are o capitalizare bursieră în valoare de 1.760 de miliarde de dolari.

Apple a ajuns să fie cea mai valoroasă companie din lume

În ultimele zile la Bursa de la New York acțiunile Apple au ajuns la o sumă record ce n-a mai fost înregistrată până acum, 412 dolari.

Saudi Aramco a fost declarată în 2019 cea mai valoroasă companie din lume, capitalizarea gigantului din lumea petrolului fiind impresionantă, dar se pare că astăzi a fost depășită de gigantul tehnologiei care produce telefoane din ce în ce mai dorite și nu numai.

În ciuda pandemiei, compania înființată de Steve Jobs a înregistrat în primul trimestru al acestui an, o creștere de 4% față de aceeași perioadă a anului trecut. Astfel profitul ajungând la 22,5 miliarde de dolari doar în prima parte a anului.

Compania americană lansează în toamnă iPhone-uri 5G

Apple va lansa anul acesta o nouă generație de iPhone dar care  nu poate să ajungă în mâinile consumatorilor în aceeași perioadă ca anii precedenți. Directorul financiar Apple, Luca Maestri, a transmis că vom avea partea de o mică întârziere dar că nu se va anula lansarea din acest an a noilor telefoane mult așteptate.

Deși nu s-au transmis motivele pentru care vor exista aceste întârzieri, circulă zvonuri că pandemia este cea care a îngreunat procesul de producție și livrare a componentelor necesare.

Compania se confruntă pentru prima dată cu o astfel de întârziere, până acum doar anumite modele precum iPhone X sau iPhone XR au fost lansate mai târziu decât restul modelelor din serie.

Noile iPhone-uri ce vor ajunge pe piață în toamnă vor fi și primele smartphone-uri cu 5G ale companiei gigant. Puțini producători de telefoane mobile inteligente au lansat pe piață astfel de dispozitive dotate cu 5G.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: