Redactia.ro
Home » Monden » Apropiații presupusei amante a lui Reghecampf, primele dezvăluiri. Ce se întâmplă în noua relație a antrenorului

Apropiații presupusei amante a lui Reghecampf, primele dezvăluiri. Ce se întâmplă în noua relație a antrenorului

GALERIE FOTO (2) Apropiații presupusei amante a lui Reghecampf, primele dezvăluiri.

Apropiații presupusei amante a lui Reghecampf, primele dezvăluiri. După ce în presă au apărut informații conform cărora presupusa amantă a lui Laurențiu Regehcampf ar fi însărcinată cu acesta, antrenorul a declarat că divorțează de soția sa, Anamaria Prodan. Ulterior, impresara a declarat că își susține soțul, indiferent de ce se va întâmpla. Potrivit apropiațiilor presupusei amante, ar fi avut loc primul conflict între aceasta și Reghe.

Apropiații presupusei amante a lui Reghecampf, primele dezvăluiri. Ce se întâmplă în noua relație a antrenorului

Apropiații presupusei amante a lui Reghecampf, primele dezvăluiri. După ce Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele divorț, Anamaria Prodan nu renunță la soțul său. Aceasta a declarat în presă că își susține partenerul și că atâta timp cât încă mai este soțul ei, ea și întreaga familie îl vor susține. ”Vă rog să înțelegeți că nu vreau să comentez nimic din ce apare. Prodan și Reghecampf vând foarte bine, știu bine asta. Vreau să vă spun că însă că familia noastră este mare, puternică și unică. Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și încă soțul meu! Nu voi permite nimănui să vorbească urât despre Laurențiu, indiferent ce declarație va da el! Eu și copiii ne vom apăra familia și renumele până închidem ochii.Copiii mei vor duce mai departe cu cinste numele familiei noastre.Nu cred nimic din ce apare în presă, nici eu și nici copiii. Singurul om în care noi avem încredere totală este Laurențiu Reghecampf. Sunt trecută prin viață și realizez că mulți se folosesc de imaginea și vorbele soțului meu.Noi, cei de acasă, nu vom intra în acest joc niciodată! Îl vom ajuta întotdeauna și vom veghea toată viața să-i fie bine”, a declarat Anamaria Prodan.

Cu toate astea, se pare că presupusa amantă a lui Reghe s-ar fi enervat pe faptul că antrenorul nu își asumă relația cu ea. Conform apropiaților, între cei doi ar fi apărut prima ceartă. Mai mult, tânăra de 29 de ani nu înțelege de ce Anamaria Prodan continuă să-i ia apărarea soțului său.

Reghe a anunțat divorțul de Anamaria Prodan

În ultimele luni, în presă s-a speculat că Anamaria Prodan și Regehcampf ar divorța după 15 ani de căsnicie. Cu toate astea, impresara a declarat în nenumărate rânduri că familia ei este foarte fericită și că relația cu Reghe este bună. Ei bine, în urmă cu câteva zile, după ce s-a zvonit că presupusa amantă a antrenorului ar fi însărcinată, Reghe a declarat că a depus actele de divorț.

Reghe si Ana

Antrenorul de la U Craiova a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal, dorind să lămurească situația. Astfel, Laurențiu Reghecampf a declarat că a demarat procedura pentru divorț. ”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.(…)Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus acesta pentru Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: