Redactia.ro
Home » TV » Ardiles din Las Fierbinți, decizie radicală! Ce a ajuns să facă actorul pe timp de pandemie

Ardiles din Las Fierbinți, decizie radicală! Ce a ajuns să facă actorul pe timp de pandemie

Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu a plecat din țară în urmă cu o lună și nu plănuiește să se întoarcă prea curând înapoi. Cunoscutul actor din „Las Fierbinți” a explicat care este motivul pentru care a decis să părăsească România.

Ardiles a plecat din România din cauza pandemiei

Mihai Mărgineanu a plecat din țara noastră în urmă cu aproape o lună. El a așteptat momentul în care s-au reluat zborurile către alte țări din afară, iar apoi și-a luat familia cu el și a plecat într-o aventură prin Europa.

Prima oprire a fost în Sofia, iar apoi Spania, în Madrid și pe urmă în Grecia.

”Sunt plecat de acasă cam de o lună. Am plecat în Spania via Sofia, pentru că zborurile din România către Spania erau interzise în detrimentul total al Aviației Române, deși autocarele și trenurile mergeau către Vest absolut normal. Din Madrid am plecat acum două zile, în zbor cu Iberia către Atena, completând formularul-cerință al autorităților grecești și nu am fost vreo secundă lezat de măsurile spaniolilor sau ale grecilor. Acum, sunt undeva pe mare pe o barcă mică lângă familia mea aventuroasă. Eu conduc barca, eu comand, eu execut. Ieri seara am cinat pe insula Idra – este plin de turiști, dar total lipsită de rusi, chinezi și americani, iar noi patru eram singurii români printre greci”, a povestit Mihai Mărgineanu, pe pagina sa personală de Facebook.

Mihai Mărgineanu și-a luat familia și a plecat din țară

Mihai Mărgineanu a vorbit și depsre criza de coronavirus din țara noastră. Acesta a explicat că inclusiv cariera lui artistică a fost afectată, pentru că i s-au anulat multe concerte.

”Am auzit că în țară sunt din ce în ce mai mulți depistați pozitiv la Covid și că Arafat vrea o nouă stare de urgență. Am auzit că litoralul românesc e plin de petreceri și că vedete multe s-au pricopsit cu Covid. Aud că o cunoștință de-a mea s-a programat la test de Covid , n-a ajuns să-l facă pentru că n-a putut să se ducă, dar a primit acasa analizele precum că e pozitiv la Covid. Aud și tot aud, fără să cred mai nimic din tot ce aud pentru ca habar nu am ce să cred. Mi s-au anulat din nou câteva concerte și crede-mă că le-aș fi anulat eu dacă lucrurile merg așa prost. Dar oare merg prost sau oare nu merg prost? Am ajuns la Caragiale! El a inventat “eu cu cine votez”? Și eu ce sa cred? Ca nici la știri nu e vreo treabă!”, a mai spus Mărgineanu.

Mihai Mărgineanu îl interpretează pe Ardiles în serialul „Las Fierbinți”, însă acum filmările au fost sistate, din cauza pandemiei de coronavirus.