Redactia.ro
Home » Știri » Are două locuri de muncă și nicio mână. Florin, tânărul fără mâini care muncește 10 ore pe zi

Are două locuri de muncă și nicio mână. Florin, tânărul fără mâini care muncește 10 ore pe zi

GALERIE FOTO (4) Are două locuri de muncă și nicio mână. Florin, tânărul fără mâini care muncește 10 ore pe zi

Are două locuri de muncă și nicio mână. Florin, tânărul fără mâini care muncește 10 ore pe zi. Florin este un bărbat ambițios, care are două locuri de muncă. Ceea ce este impresionant este faptul că nu are nicio mână, iar cu toate acestea lucrează și 10 ore pe zi.

Are două locuri de muncă și nicio mână. Florin, tânărul fără mâini care muncește 10 ore pe zi

Deși nu-i place să vorbească despre trecut, Florin, a povestit că la vârsta de 14 ani viața i s-a schimblat complet. Încercând să prindă o minge ajunsă lângă un transformator electric, mâinile i-au fost distruse până la coate. Dar cu toate acestea, Florin zâmbește și își trăiește viața la maxim. Faptul că a scăpat cu viață este cel mai important lucru pentru el.

Florin Buricea este căsătorit și are și o fetiță. Acesta și-a terminat studiile, iar în urmă cu șase ani și-a cunoscut marea iubirea care i-a dăruit între timp o fetiță. „Ea e universul. Când ajung acasă, de la lift îmi sare în brațe”.

Florin lucrează la Clubul Sportiv Dinamo

De 14 ani lucrează la Clubul Sportiv Dinamo, iar de câteva luni este și curier. Acesta livrează mâncare pe bicicletă, iar uneori lucrează și 10 ore pe zi, dar nu se plânge niciodată.

Florin Burcea a devenit cunoscut, după ce Mihai Bendeac l-a fotografiat în timp ce livra o comandă și a postat imaginile pe rețelele de socializare. „Acum toată lumea mă întreabă dacă am vorbit cu Bendeac. N-am vorbit cu Bendeac„, spune Florin.

În timp ce Florin muncește de dimineață până seară, unul din opt români este asistat social. Deși mulți dintre ei au două mâini și două picioare, tot stau cu mâna întinsă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini