Redactia.ro
Home » Monden » Armin Nicoară, implicat în divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei? Cântărețul afirma că îi place de nașa lui și că ar săruta-o

Armin Nicoară, implicat în divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei? Cântărețul afirma că îi place de nașa lui și că ar săruta-o

Armin Nicoară, implicat în divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei? Cântărețul afirma că îi place de nașa lui și că ar săruta-o

Armin Nicoară, implicat în divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei? Cântărețul afirma că îi place de nașa lui și că ar săruta-o. Iată detaliile!

Armin Nicoară, implicat în divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei?

În urmă cu câteva zile s-a aflat public că Georgiana Lobonț, nașa lui Armin Nicoară, divorțează de soțul ei, Rareș Ciciovan. Acesta a confirmat despărțirea după ce Georgiana a susținut că nu mai există cale de întoarcere, potrivit spynews.ro.

Mulți își pun întrebarea dacă nu cumva Armin Nicoară are un rol în divorțul celor doi, deoarece a declarat că o place pe nașa lui și că ar săruta-o.

Acum, Armin Nicoară se află alături de soția lui și nașa lui într-o vacanță exotică, unde se pare că ar filma un clip muzical. Încă nu se știe motivul exact al despărțirii, dar controversa creată de cântăreț îi pune pe fanii Georgianei Lobonț pe jar.

 Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican?

Armin Nicoară susține că el și soția lui, Claudia Puican au o relație mai deosebită și modernă. Acest lucru vine la pachet, din ce spune artistul, cu dorința lui de a avea parte de clipe tandre alături de alte femei, simțind nevoia de nou. Saxofonistul a menționat într-un test televizat că partenera lui de viață, cât și de scenă, îi înțelege perfect necesitățile, pentru a-i vedea acesteia reacția. Totuși, Claudia Puican l-a dat de gol declarând că, de fapt, Armin e bun de gură, dar când vine vorba de fapte este un băiat bun:

„Armin Nicoară:- Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, mai vreau și eu altceva. Suntem o familie deschisă, Claudia tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă.

Claudia Puican:- Îl cunosc atât de bine pe Armin, după privire. Dacă mă minte acum sau spune ceva, eu îl cunosc, eu știu ce gândește.

Armin Nicoară:- Crezi că am dormit cu altă solistă acum câteva seri?

Claudia Puican:- Ai dormit?

Armin Nicoară:- Păi nu știu, hai să văd dacă mă cunoști.

Claudia Puican:- Nu știu, nu pot să-mi dau seama… nu, nu ai fost. Nu are unde să meargă, dacă stă 24 din 24 de ore cu mine. Armin e bun de gură, dar la fapte nu, e un băiat bun”, este dialogul purtat de cei doi soți, în cadrul unei emisiuniI „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Armin Nicoară a mai declarat în trecut că soția îl înțelege atunci când este în prezența altei femei:

„Claudia, tot timpul mi-a dat voie, adică nu a fost gen să mă ascund de ea, să zic că mi-e frică de ea că am fost la altă fata și așa mai departe. Acum a fost o dată, într-adevăr, la început de relație când m-a prins. Am venit de la eveniment și aveam în sacou niște treburi iar ea, când mi-a luat sacoul să mi-l calce și să mi-l aranjeze a zis:”Ce-s cu astea?”, eu am încercat să o mint, iar după cinci minute mi-am dat seama și i-am zis care e situația, iar ea mi-a zis:”păi de ce nu mi-ai zis din prima?”, și nu pot să zic că a fost o ceartă sau ceva.”, a povestit Armin Nicoară, la Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: