Redactia.ro
Home » Monden » Armin Nicoară se teme să facă nunta! Artistul a spus și de ce: „Lumea e rea…”

Armin Nicoară se teme să facă nunta! Artistul a spus și de ce: „Lumea e rea…”

Cât costă să-ți cânte Armin Nicoară și Claudia Puican la nuntă? Tariful nu e pentru orice buzunar

Armin Nicoară, dezvăluiri fără perdea despre nunta cu Claudia Puican. Celebrul saxofonist a dat din casă și a vorbit despre marele eveniment ce urmează în viața lui.

Armin Nicoară le-a închis gura răutăcioșilor

Sătul de bârfele și de gurile răutăcioase, celebrul saxofonist a dat cărțile pe față și a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit până în momentul de față. Acesta s-a logodit în urmă cu câteva luni cu artista Claudia Puican, cea care i-a furat inima de ani buni.
Cei doi artiști s-au logodit în Turcia, însă au amânat până acum să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Asta în ciuda faptului că marea lor dorință este aceea de a se căsători.

Ce spune Armin Nicoară despre nunta cu Claudia Puican

Unul dintre motivele amânării marelui moment este acela că saxofonistul consideră că este tânăr și vrea să mai copilărească. Cu toate astea, cântărețul și frumoasa blondină au gânduri serioase legate de nuntă, dovadă că vedeta a primit inelul de logodnă.

Lumea vede un Armin Nicoară mai copilăros, îmi place să mai glumesc cu o fată, sunt mai glumeț eu, dar mă credeți că eu nu pot să mă duc la o altă fată. La început, nu am putut să mă apropii foarte tare nici de ea. Nu e că îmi e frică să merg la biserică, cred că Claudia e cea mai potrivită pentru că tot ce am făcut alături de ea până acum. Mai văd comentarii, lumea e rea. Eu stau la ea acasă în momentul de față, că zic oamenii că ea stă pentru banii mei. Eu nu am ajutat-o cu nimic, tot ce avem am construit împreună”, a declarat saxofonistul în podcastul moderat de Mirela Vaida, pe Youtube.

Claudia Puican a mai povestit că și-ar fi dorit să facă cununia religioasă la o biserică din Timișoara și apoi a ales un lăcaș de cult din Turcia. Armin Nicoara a ținut să dea din casă și să spună că la marele eveniment vor fi prezente aproximativ 1.000 de persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini