Redactia.ro
Home » Monden » Armin Nicoară și Claudia Puican au avut parte de o nuntă de vis. Artiști celebri le-au cântat toată noaptea, iar distracția a fost la ea acasă

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut parte de o nuntă de vis. Artiști celebri le-au cântat toată noaptea, iar distracția a fost la ea acasă

GALERIE FOTO (7)

Armin Nicoară și Claudia Puican au spus cel mai frumos ”Da” din viața lor. Celebrul saxofonist și partenera lui de viață așteptau de multă vreme să facă pasul cel mare, căci își doresc să devină părinți.

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut parte de o nuntă de vis

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit, marți, și au spus cel mai frumos DA din viața lor. Cei doi artiști de muzică populară așteptau de multă vreme să facă pasul cel mare, însă acum au găsit momentul potrivit pentru evenimentul special din viața lor. Au avut o nuntă restrânsă, alături de familie și prieteni apropiați. Nunta cea mare, cu cei 1000 de invitați, vor să o facă anul viitor. Pentru moment, cei doi au ales să se căsătorească civil, dar și-n fața lui Dumnezeu, iar petrecerea uriașă va urma.

Distracția a fost la ea acasă, după cum s-a putut observa în imaginile postate de fericitul cuplu, pe rețelele de socializare. La un moment dat, conform Fanatik.ro, un echipaj de Poliție le-a stricat petrecerea dată în timpul zilei. Asta pentru că au fost făcute patru reclamații pentru deranjarea liniștii publice, așa că oamennii legii s-au deplasat la fața locului. Aceștia le-au dat un avertisment tinerilor căsătoriți și cel mai probabil, le-au urat și ”Casă de piatră”.

Ulterior, la petrecerea din seara nunții, distracția a continuat. Tatăl lui Armin Nicoară a făcut un show pe cinste cu saxofonul, Georgiana Lobonț, nașa cuplului, a cântat cele mai frumoase melodii ale ei, iar surpriza serii a fost nimeni altul decât…Jador. Atât Armin, cât și Claudia au aruncat cu banii pe manelist, la propriu. Proaspății căsătoriți au dansat pe manele și nu au mai ținut cont de nimic.

Ce rochie de mireasă a purtat Claudia Puican

Claudia Puican a preferat să fie o mireasă simplă, dar elegantă. Aceasta a ales să-și facă rochia de mireasă pe comandă și a ieșit fix ce și-a dorit ea. De altfel, artista de muzică populară a ales o coafură simplă, cu bun gust, un coc modern. Machiajul a fost unul simplu, care i-a pus în evidență trăsăturile frumoase. A ales o pereche de sandale, care să se potrivească perfect cu rochia superbă pe care a purtat-o. Claudia Puican a furat toate privirile și a fost foarte apreciată pentru cum a arătat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini