Redactia.ro
Home » Știri » Armin Nicoară și Claudia Puican, hotărâți să își urmeze visul. Ce alegere dificilă au luat cei doi

Armin Nicoară și Claudia Puican, hotărâți să își urmeze visul. Ce alegere dificilă au luat cei doi

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit

Armin Nicoară și Claudia Puican, unul dintre cuplurile renumite din lumea showbiz-ului, se află într-o călătorie emoționantă către a deveni părinți. După o relație solidă și un parteneriat stabil, cei doi și-au exprimat dorința de a își extinde familia, ducând relația lor la un nou nivel.

Încercările de a concepe un copil au fost întâmpinate cu provocări și obstacole. Cu toate acestea, au luat o decizie radicală și au căutat ajutorul unui medic specialist din Franța. Planul inițial a fost o inseminare in vitro, însă cursul evenimentelor a luat o întorsătură neașteptată când Armin a fost invitat să participe la emisiunea „Insula de 1 Milion”.

Armin Nicoară, alegere dificilă

Confruntat cu o alegere dificilă, Armin a decis să urmeze oportunitatea de a participa la show, renunțând temporar la programare și la visul de a deveni tată.

„Am avut un ultimatum de la doctorul de la Paris, am riscat mult pentru această emisiune. Mi-a spus că dacă îl refuz și de data aceasta, pică înțelegerea. I-am spus Claudiei, că, cu riscul de a pierde programarea și rezervarea, aleg să mă înscriu la Insula de 1 Milion. A fost extraordinar de dificil să iau această decizie, a trebuit să mă împart în două drumuri. Am fost atât de fericit că plec la concurs și în ultimele zile să primesc așa o încărcătură negativă, astfel încât să nu mai merg.Am plecat cu sufletul neîmpăcat. Toată lumea a fost speriată și îngrijorată pentru mine. Nu am avut glicemiile atât de bune de când am diabet, am stat foarte bine cu glicemiile în Dominicană.”, a dezvăluit Armin Nicoară, la „Secretele insulei de 1 milion”.

Cu toate acestea, întoarcerea din Republica Dominicană l-a determinat să revină la planurile lor inițiale. Armin și Claudia sunt acum hotărâți să își continue călătoria către maternitate.

„Nu ne-am gândit să înfiem un copil”

Cu sprijinul reciproc și angajamentul lor față de visul de a deveni părinți, cuplul se pregătește să urmeze tratamentul prescris de medicul lor din Franța. În curând, vor pleca la Paris, unde Claudia va fi supusă procedurii de inseminare.

„După Paște vom merge în Franța la doctor. De mici știm că nu e bine să faci un copil în Postul Paștelui. Pe Claudia e presiune din partea tuturor privind un copil. Eu o liniștesc, am încredere că o să fie din prima situația.Dacă cumva, Doamne ferește se întâmplă vreo problemă, așa e soarta. Nu ne-am gândit să înfiem un copil, nu m-am dus atât de departe cu gândul. Eu tot am încredere, încerc până reușesc.”, a mai spus Armin Nicoară.

Armin a subliniat că, indiferent de provocările întâmpinate, au încredere că vor reuși să își împlinească visul. În ciuda incertitudinilor, sunt hotărâți să își continue căutarea și să facă tot ce le stă în putință pentru a aduce un copil în lume și a construi familia pe care și-au dorit-o întotdeauna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini