Redactia.ro
Home » Home » Aroganță supremă. Ce au putut scrie cei de la Neversea după ce Nicki Minaj nu a mai venit la Saga

Aroganță supremă. Ce au putut scrie cei de la Neversea după ce Nicki Minaj nu a mai venit la Saga

GALERIE FOTO (2) Concert Saga. Foto: Facebook / Saga Festival

Într-un anunț surprinzător, Nicki Minaj și-a anulat concertul programat la SAGA Festival din București, duminică, 7 iulie, cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă. Motivele invocate au fost legate de „protestele din zonă” și îngrijorările pentru bunăstarea echipei sale. Această decizie a generat valuri de reacții, printre care una dintre cele mai virale a venit din partea organizatorilor festivalului Neversea.

Aroganța făcută de Neversea

La scurt timp după ce Nicki Minaj a anunțat anularea concertului, organizatorii Neversea, festival desfășurat în Constanța în același timp cu SAGA, au postat pe conturile lor de socializare o invitație adresată celor care și-au pierdut șansa de a o vedea pe artistă. Mesajul lor a fost clar și primitor: „This is for real. Vino cu brățara de la alt festival și cu buletinul la punctul de check-in (deschis până la 4.00) și primești acces. Save this night and enjoy the sunrise!”. Aceasta a fost însoțită de un carton pe care era scris: „Motorul festivalurilor sunt oamenii. Și nopțile de vară în care cântăm împreună până la răsărit. Dacă ați rămas fără festival, sunteți bineveniți la Neversea în această seară. Inclusiv stafful. Primul tren din București pleacă la 22.30. Vă așteptăm și vă iubim!”.

Mesaj Neversea
Mesaj Neversea

Explicațiile organizatorilor SAGA

Organizatorii SAGA au emis și ei un comunicat prin care au explicat situația. „Cu inima grea trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat spectacolul din cauza îngrijorărilor pentru bunăstarea ei și a echipei sale în România. Acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA și este dincolo de puterile noastre”, au scris aceștia pe Instagram. În declarația sa, Nicki Minaj a spus: „Din motive de îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu călătoresc în România. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie”.

Motivele invocate de Nicki Minaj

Nicki Minaj a clarificat pe platforma X că a luat această decizie pe fondul îngrijorărilor legate de siguranță. Ea a menționat că, în calitate de mamă, trebuie să se asigure că ia decizii care să permită atât ei, cât și echipei sale să se întoarcă în siguranță acasă. „Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a adăugat artista.

Anularea concertului a stârnit confuzie și nemulțumire în rândul fanilor, mai ales în contextul în care singurele proteste anunțate în București erau programate pentru 8 iulie, când contabilii urmau să manifeste împotriva modificărilor fiscale. Aceste proteste nu aveau însă nicio legătură cu zona Băneasa, unde se desfășoară SAGA Festival.

Impactul Asupra Festivalurilor

Decizia lui Nicki Minaj de a-și anula concertul la SAGA Festival a avut un impact semnificativ asupra participanților. Mulți dintre fani și-au exprimat dezamăgirea și frustrarea pe rețelele sociale, iar unii dintre ei au decis să accepte invitația Neversea pentru a-și salva seara. Organizatorii Neversea au profitat de situație pentru a atrage și mai mulți participanți la festivalul lor, subliniind importanța comunității și a unității în momente de incertitudine.

Prin mesajul lor, organizatorii Neversea au dorit să sublinieze că „motorul festivalurilor sunt oamenii”. Această inițiativă nu a fost doar un gest de marketing, ci și o demonstrație de solidaritate și suport pentru cei dezamăgiți de anularea concertului. Mesajul lor a fost bine primit de comunitatea festivalieră și a generat o reacție pozitivă, consolidând imaginea Neversea ca un festival care pune oamenii pe primul loc.

Reacțiile Fanilor

Reacțiile fanilor la anularea concertului Nicki Minaj au fost diverse. Pe lângă nemulțumire și frustrare, mulți au apreciat transparența și explicațiile oferite de artistă și organizatorii SAGA. Totuși, invitația Neversea a fost văzută ca un gest salvator pentru mulți, care au decis să își continue seara de distracție la Constanța.

Anularea concertului Nicki Minaj la SAGA Festival a fost un moment de cotitură pentru organizatori și participanți. Deși decizia a fost motivată de îngrijorările legate de siguranță, impactul asupra fanilor a fost considerabil. Reacția rapidă și deschisă a organizatorilor Neversea a demonstrat că, în lumea festivalurilor, comunitatea și unitatea sunt esențiale. Acest incident subliniază importanța comunicării transparente și a flexibilității în gestionarea unor situații neașteptate, asigurându-se că participanții se simt respectați și sprijiniți.

Prin urmare, evenimentele recente arată că, în fața provocărilor, festivalurile și comunitățile lor pot găsi modalități creative și solidare de a face față, menținând spiritul de sărbătoare și bucurie chiar și în cele mai dificile momente. Neversea a reușit să transforme o situație negativă într-o oportunitate de a întări legăturile cu fanii săi, demonstrând că, la final, ceea ce contează cu adevărat sunt oamenii și experiențele împărtășite împreună.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: