Redactia.ro
Home » Monden » Aroganțe de mii de euro pentru Lidia Buble în stațiunea miliardarilor. Cântăreața a mâncat pizza de 150 de euro: „Au fost și câțiva români care s-au răsfățat”

Aroganțe de mii de euro pentru Lidia Buble în stațiunea miliardarilor. Cântăreața a mâncat pizza de 150 de euro: „Au fost și câțiva români care s-au răsfățat”

Lidia Buble a mâncat pizza de 150 de euro.

Cunoscuta artistă Lidia Buble își trăiește viața la maximum, bucurându-se de experiențe exclusiviste în unele dintre cele mai râvnite destinații ale globului. Recent, Lidia a împărtășit în cadrul podcastului „Cafea cu visuri”, găzduit de Oana Andoni, impresiile sale despre vacanțele petrecute în locații de lux, de la stațiunea Courchevel, preferată de miliardari, până la vibrantul Saint-Tropez.

Courchevel: Tărâmul miliardarilor și pizza de sute de euro

Courchevel, situată în inima Alpilor francezi, este cunoscută ca fiind stațiunea de iarnă a elitei mondiale, unde luxul și opulența sunt la ele acasă. Lidia Buble a povestit despre atmosfera de pe pârtiile de schi, unde anul acesta „parcă mai mulți români ca niciodată” și-au făcut apariția, creând o atmosferă familiară ce amintește de stațiunile autohtone. Cu toate acestea, un detaliu în particular a marcat sejurul artistei: o pizza cu prețul de 150 de euro. „Nu m-am uitat de preț și, la final, când a venit nota de plată… ceea ce mi s-a părut extraordinar de mult”, a mărturisit Lidia, subliniind astfel exclusivitatea și costurile pe măsură ale stațiunii.

„Vin… Au fost și câțiva români care s-au răsfățat, au venit pe lux și opulență. Anul acesta au fost parcă mai mulți români ca niciodată în Corchevel, mulți…Cumva zici că erai pe pârtie la Brașov…Știu că la un moment dat îmi comandasem o pizza, nu m-am uitat de preț și, la final, când a venit nota de plată…150 euro, ceea ce mi s-a părut extraordinar de mult”, a povestit Lidia Buble în cadrul podcastului Oanei Andoni.

Pe lângă iubirea pentru zăpada alpină, Lidia Buble se simte ca acasă și pe Coasta de Azur, în special în Saint-Tropez, unde atmosfera relaxată și distracțiile sofisticate completează tabloul perfect al unei vacanțe de vară. Artista a descris plimbările cu iahtul și muzica de calitate ca fiind printre favoritele sale, demonstrând că, deși apreciază luxul, bucuria și experiențele autentice sunt cele care contează cu adevărat pentru ea.

„Cu elicopterul nu am mers până acum, cu iahtul în schimb, da, dar nu am pretenții, nu-s genul de om care, dacă nu mă duc cu iahtul sau elicopterul, nu mă simt la fel de bine, dar este o experiență într-adevăr!”, a mai povestit cântăreața.

Relația amoroasă a Lidei Buble

Lidia Buble a vorbit deschis și despre relația sa cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, cu care formează un cuplu de aproximativ trei ani. Chiar dacă diferența de vârstă este vizibilă, Lidia nu consideră acest aspect ca fiind o problemă, având lângă ea un partener care o susține și o răsfață. Această deschidere și sinceritate au făcut din Lidia nu doar o artistă apreciată, ci și un model de urmat pentru mulți dintre admiratorii săi.

Vacanțele Lidiei Buble în locuri de vis precum Courchevel și Saint-Tropez subliniază nu doar gustul său pentru lux și frumos, dar și capacitatea sa de a trăi viața din plin, bucurându-se de fiecare moment și de compania celor dragi. Experiențele sale, de la pizza cea mai scumpă din viața ei până la plimbările cu iahtul, demonstrează că viața poate fi cu adevărat o aventură fascinantă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: