Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble pregătită pentru aventura Asia Express 2021. Artista va participa alături de sora ei

Lidia Buble pregătită pentru aventura Asia Express 2021. Artista va participa alături de sora ei

GALERIE FOTO (10) Lidia Buble

Lidia Buble pregătită pentru aventura Asia Express 2021. Veste surprinzătoare pentru fanii emisiunii Asia Express. Lidia Buble și sora ei, Estera. Blondina a făcut chiar ea anunțul pe pagina ei de Instagram. Cum au reacționat fanii artistei?

Lidia Buble pregătită pentru aventura Asia Express 2021. Artista va participa alături de sora ei

Lidia Buble pregătită pentru aventura Asia Express 2021. Celebra artistă este decisă să meargă în cea mai mare aventură a vieții sale. Lidia Buble va participat alături de sora ei, la Asia Express 2021, sezonul 4. Blondina a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de sora, anunțându-și fanii că vor face parte din noul sezon al emisiunii difuzată pe Antena. „Double Bubble Trouble…catch us if you can😜⚡👯‍♀️❤️Așteptam de mult timp momentul ăsta. Până în finală nu ne oprim. #bublisoarele@asiaexpressromania”, a fost mesajul artistei.

Lidia Buble si sora ei la ASIA EXPRESS

La scurt timp, internauții s-au întrecut în comentarii, urându-le succes celor două surori. „Nu creeeeeeeeeeddd!!!! Cat de taaaareeee!!!! 🥳🥳🥳❤️❤️❤️ Abia astept sa va vad!!”, „Omg!!! Abia asteptam sa va vedem!!!”, „Succes!! Abia aștept să vă văd! 😍”, au fost doar câteva dintre comentariile susținătorilor săi.

Asia Express, sezonul 4 vine la pachet cu multe schimbări, iar printre acestea se numără și schimbarea moderatoarei. În primele trei sezoane Gina Pistol a fost cea care i-a încântat pe telespectatori și pe concurenți cu carisma și pozitivismul ei. Acum, Irina Fodor va fi cea care o va înlocui pe simpatică blondină, după ce a devenit mămică în urmă cu câteva luni. Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană cu același nume creată în 2004. Emisiunea a debutat în România pe 12 februarie 2018.

Cine sunt concurenții Asia Express 2021

Pregătirile pentru sezonul 4 Asia Express sunt pe ultima sută de metri. Așadar, vedetele care au semnat contractul pentru a participa în emisiune sunt Alexandra Ungureanu și mama sa, Connect-r și Shift, Cuza și Emi de la “Noaptea Târziu”, Cosmin Natanticu si soția sa, Adriana Trandafir și fiica sa, Maria, Mihai Petre și soția sa, Patrizia Paglieri și fiul său și Lorelai și Zarug.

Lidia Buble este nerăbdătoare să-și depășească limitele și să descopere cât de puternică poate fi. “O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.

Adriana Trandafir și fiica sa, sunt emoționate dar în același timp nerăbdătoare să plece în aventura vieții lor. “Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor”, a declarat Maria Speranta. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: