Redactia.ro
Home » Monden » Cine îl va ajuta pe Răzvan Fodor să aibă grijă de fetița lui, cât timp Irina Fodor va prezenta Asia Express

Cine îl va ajuta pe Răzvan Fodor să aibă grijă de fetița lui, cât timp Irina Fodor va prezenta Asia Express

Irina Fodor va prezenta în acest an Asia Express, în locul Ginei Pistol, aceasta din urmă fiind proaspătă mămică. Cum Irina Fodor va fi plecată peste hotare, Răzvan Fodor va rămâne în țară și va trebui de unul singur să aibă grijă de fetița lor. Însă, va avea parte și de ajutor. Iată cine îi va fi alături!

Cine îl va ajuta pe Răzvan Fodor să aibă grijă de fetița lui, cât timp Irina Fodor va prezenta Asia Express

Irina Fodor îi va locul Ginei Pistol în acest an la Asia Express. Emisiunea revine pe micile ecrane din această vară, iar Irina, alături de concurenți, va parcuge Drumul Împăraților. Deși nu va lua parte la probe, Irina are o misiune destul de grea și ea. Trebuie să-l lase singur pe Răzvan Fodor, soțul ei, să aibă grijă de fetița lor. Dar, acesta va avea parte și de ajutor.

Irina Fodor este emoționată pentru ceea ce o așteaptă la Asia Express. Nu se aștepta să primească propunerea de a prezenta competiția.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu.Nu mă gândeam că după «Chefi la cuțite» va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii„, a spus Irina Fodor pentru Observator.

Irina Fodor s-a consultat cu familia ei înainte de a accepta marea provocare. Recunoaște că are și puține temeri de necunoscut.

”Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă -, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez. A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului”, a mai spus Irina.

Răzvan Fodor, ajutat de soacre să aibă grijă de fetița lui și a Irinei

Irina Fodor îl va lăsa pe mâini bune pe Răzvan Fodor. El va fi ajutat de soacra și mamam lui pentru a-și crește fetița.

”În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile – atât mama mea, cât și mama lui Răzvan -, care vor prelua responsabilitățile gospodăriei în cele două luni cât voi fi plecată”, a mai declarat Irina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: