Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la „Chefi la cuțite”: „Nu am fost în apele mele deloc”

Gina Pistol, după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la „Chefi la cuțite”: „Nu am fost în apele mele deloc”

GALERIE FOTO (5) Gina Pistol, după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Chefi la cuțite

Gina Pistol, după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la „Chefi la cuțite”. Telespectatorii emisiunii au avut parte de o adevărată surpriză în ediția de marți seara. Gina Pistol a plecat de la cârma show-ului culinar, iar în locul ei a venit frumoasa Irina Fodor. Iubita lui Smiley a avut prima reacție, după ce a fost înlocuită la Chefi la cuțite.

Gina Pistol, după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la „Chefi la cuțite”: „Nu am fost în apele mele deloc”

Gina Pistol, după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la „Chefi la cuțite”. Este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoarea tv, iar telespectatorii erau obișnuiți să o vadă în fiecare ediție a show-ului Chefi la cuțite. În urmă cu două luni, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară. În momentul în care a filmat sezonul 9 al emisiunii culinare de la Antena 1, Gina era însărcinată în cinci luni, dar nu a reușit să ducă la bun sfârșit show-ul pentru că sarcina avansa, iar ei îi era tot mai greu.Astfel, blondina a fost înlocuită de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Gina a părăsit platoul de filmare în lacrimi, iar câteva zile nu a putut să-și revină.

Cu toate astea, și-a dat seama că în locul ei a venit o persoană pricepută și profesionistă, exact ca ea. Acum, Gina îi urmărește pe cei trei chefi din fața ecranului, alături de iubitul și fiica sa. „Adevărul este că tare greu mi-a fost. Vreo 2-3 zile nu am fost în apele mele deloc. Dar era foarte obositor pentru mine să particip la filmări. Și iată că gândurile lor bune au ajuns a mine. Am născut o fetiță minunată și sănătoasă și abia aștept să fiu cu ochii pe ei în continuare. Oricum, „Chefi la cuțite” a rămas pe mâini bune. Mulțumesc frumos, Irina!”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol, reactie dupa ce Irina Fodor i-a lut locul

Irina Fodor, noua prezentatoare de la Chefi la cuțite

Deși nimeni nu se aștepta, Gina Pistol a fost înlocuită de soția lui Răzvan Fodor. Marți seara, Irina a moderat show-ul culinar, fiind o adevărată surpriză pentru telespectatori. „Cred că a zis, Universul, în sinea lui: „Păi bine, măi, fată, ți-am dat soț mișto, pasionat de bucătărie, și în 13 ani nu s-a prins nimic de tine? Ia că îți dau eu și la locul de muncă trei chefi, să văd cum o mai scoți la capăt!”Așadar, diseară ne vedem de la 20:30 la Chefi la cuțite„, a anunțat Irina Fodor pe Instagram.

Irina Fodor, noua prezentatoare de la Chefi la cutite

Soțul său, moderatorul emisiunii Burlacul este cât se poate de mândru de Irina. Răzvan Fodor i-a transmis un mesaj emoționant acesteia, postat pe rețelele de socializare. „Dar eu nu mai pot după tine, cât de mândru sunt de tine. Mi se umflă toată inima de îmi pompează, poate crap fac atac cerebral. Aici cu suporterii, bunica cu șuruburile, soacra la prezentatoare. Bravo măi, iubita mea!”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram. Așadar, cei doi sunt acum colegi de televiziune, dar și parteneri în viața reală, având împreună o fiică absolut minunată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: