Redactia.ro
Home » Monden » Cine o va înlocui pe Gina Pistol la Chefi la cuțite! Noua prezentatoare TV este foarte cunoscută

Cine o va înlocui pe Gina Pistol la Chefi la cuțite! Noua prezentatoare TV este foarte cunoscută

GALERIE FOTO (3) Cine o va înlocui pe Gina Pistol la Chefi la cuțite! Noua prezentatoare TV este foarte cunoscută

Au trecut două luni de când Gina Pistol a născut, însă nu se poate întoarce la emisiunea pe care o prezenta la Antena 1. Iată cine îi va lua locul la Chefi la cuțite!

Cine o va înlocui pe Gina Pistol la Chefi la cuțite

Cum Gina Pistol a născut în urmă cu două luni și trebuie să se dedice în totalitate micuței Josephine, producătorii trebuiau să îi găsească un înlocuitor la emisiunea Chefi la cuțite. Astfel că, Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, este cea care a preluat frâiele celebrului show culinar.

Irina Fodor este frumoasa vedetă care o va înlocui pe Gina Pistol în sezonul acesta din Chefi la cuțite!  Soția lui Răzvan Fodor va prelua frâiele celebrului show culinar, în timp ce iubita lui Smiley se va dedica în totalitate micuței Josephine. Încântată până peste măsură de noul său rol, Irina a oferit primele declarații.

Irina Fodor a declarat că este o mare bucurie pentru ea faptul că va face parte din familia Chefi la cuțite. Superba soție a prezentatorului de la Burlacul a recunoscut că a avut mari emoții în prima zi de filmări, atât de mari încât a făcut febră musculară la picioare. Gina a fost cea care i-a dat cele mai importante sfaturi și a avut grija ca vedeta să cunoască totul înainte de a prelua proiectul.

Cine o va înlocui pe Gina Pistol la Chefi la cuțite! Noua prezentatoare TV este foarte cunoscută

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite.

Cum au reacționat jurații la noua schimbare

Cât despre reacția juraților, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărălătescu s-au bucurat nespus. Cei trei au împărtășit imagini cu noua lor colegă, însoțite de mesaje tare emoționante.

Cine o va înlocui pe Gina Pistol la Chefi la cuțite! Noua prezentatoare TV este foarte cunoscută

”Nu mai este un secret, Irina Fodor prezintă @irina_fodor @chef_catalin_scarlatescu @chef.sorinbontea.official @chefilacutite Bun venit, colega! @ginapistol”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram. ”Mulțumesc, chef! Bine v-am găsit!”, i-a răspuns Irina Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: