Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a dezvăluit ce culoare au ochii fiicei ei! Nu i-a moștenit deloc pe părinții ei

Gina Pistol a dezvăluit ce culoare au ochii fiicei ei! Nu i-a moștenit deloc pe părinții ei

Gina Pistol a dezvăluit ce culoare au ochii fiicei ei! Nu i-a moștenit deloc pe părinții ei

Gina Pistol a făcut multe dezvăluiri și a răspuns la multe întrebări puse de fani. Cea mai frecventă întrebare este aceea cu cine seamănă fiica celor doi. 

Gina Pistol a dezvăluit ce culoare au ochii fiicei ei

Gina Pistol și-a schimbat radical viața după ce a născut-o pe micuța Josephine. Pentru că este îndrăgostită iremediabil de fiica ei, prezentatoarea de la Antena 1 nu ratează nicio ocazie să o fotografieze pe micuță, distribuind imagini și detalii despre ea cu urmăritorii ei.

Astfel că, de curând Gina Pistol le-a oferit fanilor o surpriză, postând o imagine pe care internauții au apreciat-o instant. Gina Pistol a spus și cu cine seamănă micuța Josephine. Mai mult, Gina Pistol a fost întrebată și cu cine seamănă micuța Josephine, mai ales că părinții nu doresc încă să o prezinte lumii. Vedeta a spus însă că ea crede că fetița seamănă cu ea, cu toate că unele gesturi trădează și o asemănare cu Smiley.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)


”Voi încerca să vă răspund la întrebarea: ”Cu cine seamănă asta mică?”. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei, comentând: ”Ciuciu mai dormiți”, „Ce adorabil”, „Adorabilă o minune minunată”, „Să învețe arta subtilității de mică”, „Ciuciu mami liniște azi! Voiai sa dormi?”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Smiley este un tatăl model și o ajută foarte mult pe Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți la data de 9 martie 2021, iar de când Josephine a venit pe lume, fericirea lor este deplină. Gina Pistol a mărturisit că Smiley este un tată model și că o ajută în toate momentele.

”Mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, dezvăluia Gina Pistol, recent pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: