Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a arătat chipul fiicei sale. Imagine emoționantă cu micuța Josephine

Gina Pistol a arătat chipul fiicei sale. Imagine emoționantă cu micuța Josephine

Gina Pistol radiază de fericire de când a adus-o pe lume fiica sa, Josephine. Se bucură de fiecare moment alături de cea mică, iar joi a postat pe Instagram o fotografie emoționantă, în care se poate vedea și chipul fetiței sale și a lui Smiley.

Gina Pistol a arătat chipul fiicei sale. Imagine emoționantă cu micuța Josephine

Gina Pistol a postat, joi, o fotografie pe Instagram cu chipul fiicei sale, Josephine. Cea mică este întinsă pe o pernă, iar Gina Pistol îi zâmbește precum o mamă grijulie. Deși chipul nu este dezvăluit în totalitate, din lateral se poate vedea puțin din cum arată bebelușul, potrivit Spynews.

gina pistol in rochie bej sta pe canapa langa fiica sa

Gina Pistol s-a îngrășat în timpul nașterii. A ajuns la 80 de kilograme, dar după naștere a reușit să ajungă la 65 de kilograme.

”Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol s-a confruntă cu răutatea în mediul online

De altfel, zilele trecute Gina Pistol s-a plâns că se confruntă cu răutatea în mediul online, după naștere. Prezentatoarea de la Antena 1 crede că acest lucru se întâmplâ din cauza perioadei de izolare.

„De ceva timp ma tot lovesc (si nu doar eu) de rautatea asta gratuita. Perioada asta de izolare parca scoate din oameni tot ce-i mai rau si urat”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol este foarte atentă cu fiica ei. Spune că doarme cu ochii deschiși pentru a se asigura că cea mică este bine.

”Eu o aud plangand si cand nu plange 😂. Dorm cu ochii deschisi si privirea fixa. Imi mai toarna Andrei din cand in cand picaturi in ochi ca sa nu mi se usuce privirea 😂”a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol, prima poză de album alături de fetița sa, Josephine: “Mă topesc de dragul ei”. Fanii prezentatoarei s-au întrecut în complimente

Gina Pistol a născut în luna martie. Din acel moment, Smiley s-a simțit cel mai fericit om, potrivit spuselor acestuia.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley către fanii lui, extrem de bucuros că a devenit tătic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: