Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol se confruntă cu răutăți după naștere: ”Perioada asta de izolare…”

Gina Pistol se confruntă cu răutăți după naștere: ”Perioada asta de izolare…”

Gina Pistol a avut un moment de sinceritate pe rețelele de socializare. Vedeta a mărturisit fanilor că, de când a născut, se confruntă cu mult hate din partea unor oameni. Gina Pistol crede că acesta este o consecință a perioadei de izolare.

Gina Pistol se confruntă cu răutăți după naștere: ”Perioada asta de izolare…”

Gina Pistol a spus, pe Instagram, că se confruntă de o vreme cu ”0 răutate gratuită”. Mai exact, aceasta a survenit imediat după naștere. De altfel, Gina Pistol a mărturisit că este foarte atentă la micuța Josephine, chiar și atunci când doarme, informează wowbiz.ro.

„De ceva timp ma tot lovesc (si nu doar eu) de rautatea asta gratuita. Perioada asta de izolare parca scoate din oameni tot ce-i mai rau si urat”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol a precizat că doarme cu ochii deschiși pentru a se asigura că bebelușul ei și a lui Smiley este în regulă.

„Eu o aud plangand si cand nu plange 😂. Dorm cu ochii deschisi si privirea fixa. Imi mai toarna Andrei din cand in cand picaturi in ochi ca sa nu mi se usuce privirea 😂”a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol, prima poză de album alături de fetița sa, Josephine: “Mă  topesc de dragul ei”. Fanii prezentatoarei s-au întrecut în complimente

Gina Pistol a slăbit după naștere

În timpul sarcinii, Gina Pistol a ajuns la 80 de kilograme. Dar, s-a pus pe mișcare după ce a adus-o pe lume pe fetița ei și acum are 65 de kilograme. Gina nu se oprește aici. Este decisă să ajungă la formele de invidiat.

„Și ca să vă răspund la o altă întrebare, una pe care o primesc destul de des, nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem la…dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme greutate, iar acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65 de kilograme, dar rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am încă voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a dezvăluit iubita lui Smiley  pe Instagram.

Gina Pistol a născut la începutul lunii martie. Ea și Smiley au devenit părinți pentru prima oară.

Gina Pistol, emoționată până la lacrimi după ce a ascultat piesa lui Smiley  pentru fiica lor: „Toate-s despre ea. Fiica noastră” - WOWBiz

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3.Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley către fanii lui, extrem de bucuros că a devenit tătic.

”Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi in stare”, este mesajul publicat de Gina Pistol, la scurt timp după ce a născut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: