Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a slăbit aproape 15 kilograme după naștere, fără sport. Care este, de fapt, secretul blondinei

Gina Pistol a slăbit aproape 15 kilograme după naștere, fără sport. Care este, de fapt, secretul blondinei

GALERIE FOTO (9) Gina Pistol a slăbit aproape 15 kilograme după naștere, fără sport.

Gina Pistol a slăbit aproape 15 kilograme după naștere, fără sport. Iubita lui Smiley continuă să-și surprindă fanii, după ce a reușit să slăbească de la 80 de kilograme la 65 de kilograme. Întrebată de internauți cum a ajuns la aceste kilograme într-un timp atât de scurt, Gina le-a spus care este secretul.

Gina Pistol a slăbit aproape 15 kilograme după naștere, fără sport. Care este, de fapt, secretul blondinei

Prezentatoarea tv este în culmea fericirii, după ce a adus-o pe lume pe Josephine Ana Maria, fiica ei și a lui Smiley. Deși a născută în urmă cu 5 săptămâni, Gina Pistol a reușit să slăbească aproape 15 kilograme după naștere. De la 80 de kilograme, a reușit să ajungă la 65 de kilograme, iar acest lucru i-a făcut foarte curioși pe fanii blondinei. Gina a slăbit fără sport și fără dietă strictă. Proaspăta mămică le-a spus internauților că ține un regim alimentar echilibrat, care cuprinde 3 mese și 2 gustări pe zi. „Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory.

Cu toate astea, prezentatoarea de la Antena 1 nu consideră că a slăbit prea mult și abia așteaptă să reintroducă mișcarea în viața ei cât mai repede. „Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare”, a mai spus vedeta.

Gina a răbufnit pe Internet

De când a devenit mămică, viața vedetei tv s-a schimbat total, iar cu toate că este în culmea fericirii, iubita lui Smiley a avut parte și de momente mai puțin bune, mai ales din cauza celor care o critică pentru tot ceea ce împărtășește pe contul ei de Instagram. Astfel, sătulă de critici, Gina le-a dat o replică „ciudoșilor”. „Acum sunt certată și pentru că stau pe Internet. Bă, de ce nu mă lăsați să fiu eu, cum vreau eu, când vreau eu?! De ce nu-mi lăsați libertatea asta, că nu înțeleg? Am mai spus-o și mă repet. Nu sunt aici ca să mulțumesc pe cineva și nici să impresionez pe nimeni. Am vorbit deschis despre trăirile mele pentru că sunt multe femei care au trecut prin asta și eu nespunându-mi nimeni la ce să mă aștept, am crezut că e ceva greșit și mă și judecam pentru trăirile mele și stările alea ciudate”, a explicat prezentatoarea.

Lăsând toate aceste lucrui la o parte, Gina și Smiley sunt cei mai fericiți părinți, iar această perioadă va rămâne în amintirile lor pentru totdeauna. „Suntem fericiți si emoționați! Ne dorim să fim părinți buni și știm că cel mai mult ne va ajuta chiar ea, fetița noastră, prin tot ce simțim pentru ea. În proiecțiile noastre de familie, ea râde mereu, este sănătoasă și veselă alături de noi. Viața ne va purta probabil pe un drum plin de tot felul de emoții și stări, unele fix ca în visele nostre, altele imprevizibile. Vrem să putem fi pregătiți de orice, să o apărăm, să o protejăm, să o știm bine, cel mai bine cu putința”, a mai spus vedeta.

Gina si Smiley
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: