Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele micuței. Cei doi părinți au publicat și imagini cu chipul acesteia

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele micuței. Cei doi părinți au publicat și imagini cu chipul acesteia

GALERIE FOTO (3) Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele micuței.

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele micuței. Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinții unei fetițe în urmă cu câteva zile. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Gina și Smiley au dezvăluit numele fiicei lor, dar au publicat și câteva imagini cu chipul ei.

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele micuței. Cei doi părinți au publicat și imagini cu chipul acesteia

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele micuței. În acest moment, Gina și Smiley sunt cei mai fericiți părinți, după ce fiica lor a venit pe lume. Gina Pistol, 40 de ani, nu poate exprima în cuvinte bucuria pe care o simte, după ce și-a strâns în brațe fiica. Cele două au ajuns acasă în urmă cu câteva zile, iar Smiley este cel mai împlinit bărbat. Cu toate astea, lumea era curioasă să știe cum o va chema pe fiica celor doi.

Ei bine, momentul mult așteptat a venit! Fetița lui Smiley și a Ginei va purta numele de Josephine Ana Maria, cel din urmă fiind numele de familie al artistului. Deși susținătorii se așteptau ca prezentatoarea tv să posteze și o imagine cu fiica sa, aceasta a publicat o fotografie cu ea dinainte de naștere, de la ecograf. În filmulețul realizat, vedeta a menționat că poza a fost făcut în momentul în care Josephine a zâmbit pentru prima dată. „Ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”, a scris Gina în dreptul postării de pe InstaStory. Semnificația numelui Josephine este una foarte interesantă și se pare că Smiley și Gina nu au ales la întâmplare acest nume. Originea numelui Josephine vine din ebraică  și înseamnă „”Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti„.

Gina si Smiley au dezvaluit numele fetitei lor

Ce spun cei doi părinții despre fiica lor, Josephine

Smiley a devenit pentru prima oară tătic, iar acest lucru l-a făcut cel mai fericit. Recent, artistul a vorbit despre fiica sa și despre cum se descurcă ei cu această situație unică și specială. „Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley.

Gina si SMiley sunt cei mai fericiti

Smiley a declarat că în momentul de față, nu a văzut-o nimeni pe fiica, pentru că el și Gina preferă ca în perioada următoare să stea acasă, doar ei trei. De asemenea, cântărețul a spus că deja Josephine îi ascultă muzica. „Bunica mea a devenit străbunică este extrem de bucuroasă, abia așteaptă să-și vadă strănepoata… Bine, toată lumea abia așteaptă să o vadă, deocamdată suntem închiși ermetic în următoarea perioadă. Noi ascultăm muzică încontinuu! Fata mea e deja familiarizată cu muzica mea, îi pun foarte multă muzică nu am obișnuit-o cu liniștea..facem liniște mai mult când doarme, dar doarme chiar și cu muzică, pentru că ea ascultă muzică din burtică și se liniștește când ascultă muzică. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Mai are un pătuț pe care l-am pus lângă pat și e foarte cuminte, e foarte liniștită’, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: