Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Gina se pregătesc pentru cel de-al doilea copil? Cei doi părinți au două pătuțuri de copii în casă. „Trebuie să le umpli”

Smiley și Gina se pregătesc pentru cel de-al doilea copil? Cei doi părinți au două pătuțuri de copii în casă. „Trebuie să le umpli”

Smiley și Gina se pregătesc pentru cel de-al doilea copil? În urmă cu câteva zile, Smiley și Gina Pistol au devenit părinții unei fetițe minunate, iar fericirea celor doi nu poate fi exprimată în cuvinte. Micuța era așteptată cu nerăbdare de cei doi îndrăgostiți, care își doreau foarte mult să-și întemeieze o familie. Ei bine, se pare că începutul a fost mai greu, că Smiley și Gina își doresc mulți copii. Artistul a declarat că are două pătuțuri de copii în casă. Motivul este surprinzător.

Smiley și Gina se pregătesc pentru cel de-al doilea copil? Cei doi părinți au două pătuțuri de copii în casă. „Trebuie să le umpli”

Smiley și Gina se pregătesc pentru cel de-al doilea copil? Smiley este cel mai fericit bărbat, după ce în urmă cu câteva zile,a devenit tatic. Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cele două au fost externate weekend-ul trecut, iar de acum înainte, viața celor doi îndrăgostiți va fi, cu sigurnață, mult mai împlinită.

Recent, artistul a făcut declarații surprinzătoare în emisiunea lui Măruță. Intrat în direct de acasă, Smiley a povestit cum este în rolul de tătic dar și despre cum se comportă cea mică. Potrivit acestuia, fiica sa este foarte cuminte, dormind împreună cu ei în această perioadă. De asemenea, Smiley a declarat că are două pătuțuri în casă, iar internauții s-au gândit că cei doi își doresc să devină din nou părinți. De fapt, adevărul este altul. ”Da. Am două pătuțuri. Trebuie să le umpli atunci când ai două sau le folosești doar ca să alternezi mediul, să nu se obișnuiască doar într-un singur loc, pentru că cine știe cât o să călătorească în viața asta. Viața este o călătorie și trebuie să te obișnuiești să te simți confortabil în orice popas ai”, a declarat Smiley în cadrul emisiunii.

Ce înseamnă fericirea pentru Smiley?

Întrebat care este cea mai mare frică a sa, artistul a dat un răspuns uimitor: “Că n-aș mai găsi motive sau puterea să zâmbesc”. Pentru Smiley, sentimentul de fericire înseamnă să aibă alături persoana iubită. “Fiecare nouă zi când deschizi ochii, te uiți către Soare, ai lângă tine persoana iubită, știi că toți ai tăi sunt bine și că urmează o zi în care vei face ceea ce iubești cel mai mult, râzând, distrându-te, jucându-te, întâlnindu-te cu prietenii”. Întrebat ce admiră cel mai mult la o femeie, coprezentatorul de la „Românii au talent”, a declarat: “Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește. apacitatea de a-și recunoaște pasiunile, dorințele, înclinațiile, menirea, slăbiciunile, nevoile și de a-și ține familia și gașca de prieteni alături o viață întreagă”,a mai spus artistul.

Smiley și-a împărțit trăirile unice pe care le-a simțit în urmă cu câteva zile cu toți fanii săi din mediul online. Acesta a lansat o piesă, sun forma unei declarații de iubire, iar versurile machează începutul vieții în trei. ”Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă și mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic și că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci”, a declarat Smiley, fericit de lansarea piesei “Până la tine”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: