Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a răbufnit pe rețelele de socializare! Ce a deranjat-o pe vedetă: ”Am ajuns la o concluzie”

Gina Pistol a răbufnit pe rețelele de socializare! Ce a deranjat-o pe vedetă: ”Am ajuns la o concluzie”

Gina Pistol a răbufnit pe rețelele de socializare! Ce a deranjat-o pe vedetă: ”Am ajuns la o concluzie”

Gina Pistol nu s-a mai abținut și a răbufnit pe rețelele de socializare! Vedeta s-a săturat de criticile gratuite aduse de urmăritorii care nu o plac foarte mult. 

Gina Pistol a răbufnit pe rețelele de socializare

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România, însă asta nu înseamnă că primește și critici răutăcioase pe rețelele ei de socializare. De curând, prezentatoarea de la Antena 1 s-a arătat deranjată de răutatea unor internauți, care știu doar să judece și să critice. Totul a pornit de la o postare pe care proaspăta mămică a făcut-o.

Gina Pistol a postat o fotografie pe Instagram, iar în descriere a mărturisit că este o fotografie mai veche, de pe vreme când nu era mămică și avea timp și pentru ea. Prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” a mai spus că acum cea mică îi ocupă tot timpul și abia reușește dimineața să se spele pe față.

”Tot o poza mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2376 de poze și sa aleg UNA. Acum spun săru’mâna daca apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față. Cam atât despre mine. Tu ce mai faci?”, se arată în postarea făcută de Gina Pistol.

Câțiva dintre urmăritorii ei nu au înțeles mesajul transmis de vedetă și au interpretat cum am vrut ei cuvintele prezentatoarei. Astfel că, aceștia au înțeles că Gina Pistol se plânge de faptul că are un copil mic și că nu este o mamă dedicată, motiv pentru care comentariile negative au început să curgă, lucru ce a scos-o din minți pe vedetă.

”Săraca de tine…ce greu este să crești copilul în tot luxul și să ai tot ce vrei pe tavă, nici nu vreau să mă gândesc ce coșmar este.”/ „Nu te mai văita o mamă nu se vaită, o mamă se sacrifică că știe pentru ce”/ „Nu te mai plânge atât! Dacă aveai trei sau patru copii nu mai aveai timp de Instagram”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase lăsate de internauți.

Gina Pistol a reacționat imediat la spusele unor internauți. Vedeta le-a oferit replica răutăcioșilor, declarând că mulți din oamenii din mediul online sunt o combinație fatală de prostie și răutate.

”Citind așa câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie: cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul, da este omul ăla care este și prost și rău. Acela e cel mai periculos”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele micuței

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit numele micuței. În acest moment, Gina și Smiley sunt cei mai fericiți părinți, după ce fiica lor a venit pe lume. Gina Pistol nu poate exprima în cuvinte bucuria pe care o simte, după ce și-a strâns în brațe fiica. Cele două au ajuns acasă în urmă cu câteva zile, iar Smiley este cel mai împlinit bărbat. Cu toate astea, lumea era curioasă să știe cum o va chema pe fiica celor doi.

Fetița lui Smiley și a Ginei va purta numele de Josephine Ana Maria, cel din urmă fiind numele de familie al artistului. Deși susținătorii se așteptau ca prezentatoarea tv să posteze și o imagine cu fiica sa, aceasta a publicat o fotografie cu ea dinainte de naștere, de la ecograf. În filmulețul realizat, vedeta a menționat că poza a fost făcut în momentul în care Josephine a zâmbit pentru prima dată.

”Ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”, a scris Gina în dreptul postării de pe InstaStory. Semnificația numelui Josephine este una foarte interesantă și se pare că Smiley și Gina nu au ales la întâmplare acest nume. Originea numelui Josephine vine din ebraică  și înseamnă ”Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: