Redactia.ro
Home » Sport » Ce s-a întâmplat între Gina Pistol și Ciprian Marica! Cum s-a terminat relația secretă!

Ce s-a întâmplat între Gina Pistol și Ciprian Marica! Cum s-a terminat relația secretă!

Gina Pistol, ciprian marica, gina pistol relatie cu ciprian marica

În urmă cu ceva ani, toată presa a scris despre relația dintre Gina Pistol și fostul fotbalist, Ciprian Marica. Niciodată însă, niciunul nu a făcut vreun comentariu și nici motivul despărțirii nu a fost foarte clar.

Întotdeauna, Gina Pistol nu a făcut un secret din relațiile pe care le-a avut. Despre Ciprian Marica nu a dorit să vorbească totuși niciodată. Ce-i drept nu a apărut niciodată nici măcar o poză cu cei doi. Chiar dacă nu au fost văzuți împreună la acea vreme informațiile despre relația celor doi au fost pe prima pagină a ziarelor. Mai ales când s-a aflat că vedeta TV a și petrecut câteva luni în Germania, acolo unde juca Marica. Se pare că fostul internațional a fost cel care nu a dorit ca relația să fie una publică, pentru că în acel moment Gina Pistol era considerată o bombă sexy. Acest lucru nu i-a convenit lui Marica, gândindu-se probabil că îi strică imaginea.

”Se pare că Marica este hotarât sa o țină pe Gina cât mai aproape de el, în Germania, așa că îi cumpără constant bilete de avion pentru ca fostul iepuraș Playboy să facă naveta București-Stuttgart”, s-a scris atunci.

A existat însă cineva care a confirmat relația.

Cine a dezvăluit totul!

Idila dintre cei doi nu a durat foarte mult. Un cunoscut jurnalist confirma informația la acea vreme.

”Confirm informația, din surse sigure. Gina Pistol a plecat de la Marica, dar acum îi pare rău. Îi dă o groază de sms-uri omului, poate se lipește din nou o relație, ceva. Drama e, se pare, că Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares și cam atât…”, scria și Cristi Brancu pe blogul lui.

Vedeta Tv a explicat într-un interviu de ce a petrecut mai mult timp în Germania.

”Nu stă numai Ciprian în Germania. Eu am plecat la Dusseldorf și de acolo am mers la niște prieteni care stăteau în Frankfurt. Am petrecut un weekend în Frankfurt și apoi m-am întors acasă. Nu m-am văzut cu Ciprian. Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui îi dau un mesaj să-i spun ‘La mulți ani’, dacă este ziua mea face și el la fel”, spunea Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: