Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, înainte de operații estetice. Este total schimbată, ce a pățit din cauza intervențiilor prea dese

Gina Pistol, înainte de operații estetice. Este total schimbată, ce a pățit din cauza intervențiilor prea dese

GALERIE FOTO (13)

Gina Pistol a fost mai mereu în topul celor mai frumoase și sexy femei din România. Însă fără curaj și ceva bani, lucrurile nu ar fi stat la fel pentru vedetă. Operațiile estetice au transformat-o pe fata simplă din Roșiorii de Vede, pe care acum o știe o țară întreagă. Și nu a fost chiar simplu, dat fiind faptul că unele intervenții au venit la pachet cu bătăi de cap.

Gina Pistol este una dintre puținele vedete care a vorbit deschis mai mereu când a fost vorba de operațiile estetice la care a apelat, dar și despre problemele pe care vedeta le-a avut ulterior din cauza intervențiilor și suferința îndurată pentru a repara greșelile medicului plastician.

Gina Pistol, înainte de operații estetice

Gina Pistol a devenit celebră imediat după ce a pozat într-o revistă pentru bărbați, pe când avea doar 20 de ani. Așa se face că a ajuns rapid ăn topul celor mai sexy blonde din România. Însă cum a fost loc de mai bine, Gina a luat decizia de a apela la numeroase operații estetice prin care să își perfecționeze formele deja apetisante.

Însă nu a fost totul așa de ușor cum pare. Gina Pistol a suferit și a avut mult de tras din cauza intervențiilor mult prea dese, dar și a greșelilor făcute de medicii plasticieni.

Gina Pistol, operații estetice chinuitoare la nas și buze

Gina Pistol a îndurat mult ca să ajungă la nasul pe care îl are astăzi. Vedeta a suferit cel puțin patru operații pentru a ajunge la forma pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Dar din pricina intervențiilor prea dese la nas, nările s-au îngustat atât de mult, încât focoasa blondină a început să aibă dificultăți în a respira.

Gina Pistol a vrut și buze mai mari. Așa se face că, în 2009, vedeta a luat decizia nefastă de a folosi silicon pentru augmentarea buzelor. Rezultatul a fost dezastruos, iar vedeta a fost profund nemulțumită de ce a ieșit. Nu s-a ales doar cu regrete, ci și cu mai multe chisturi formate în buze. Iar a fost nevoită să treacă prin mai multe intervenții ca să ajungă la zâmbetul natural.

O operație estetică mai complexă a fost în 2016. Atunci, Gina Pistol a făcut blefaroplastie, adică o intervenție la nivelul pleoapelor, prin care se corectează surplusul de piele.

‘Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur’declara mărturisit Gina Pistol în urmă cu ceva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: