Redactia.ro
Home » Monden » Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat cu femeia cu care a fost prins Ciprian Marica într-o cameră de hotel

Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat cu femeia cu care a fost prins Ciprian Marica într-o cameră de hotel

Deja celebrul caz “Ciprian Marica cu soția prietenului la hotel” a ajuns chiar ]n fața judecătorilor. Spre surprinderea tuturor, chiar femeia infidelă care a fost prinsă cu Marica în camera de hotel este cea care a dat în judecată ziarul din Cluj, publicația ce a difuzat în premieră filmarea de la hotel cu cei doi amanți.

Avem parte de o adevărată răsturnare de situație în cazul femeii cu care a fost prins Ciprian Marica într-o cameră de hotel.

Ce s-a întâmplat cu femeia cu care a fost prins Ciprian Marica într-o cameră de hotel

Soția infidelă a cerut în instanță publicației care a dat în premieră imaginile, eliminarea acestora de pe site. Avocatul femeii care și-a înșelat soțul cu Marica a susținut că cei doi parteneri s-au împăcat după episodul respectiv. Mai mult, bărbatul o sprijină pe partenera lui în process.

Surprizător în acest caz este și că imaginile au fost realizate chiar de bărbatul încornorat. Tot despre el s-a bănuit că ar fi trimis filmarea presei, din răzbunare. Ipoteza a fost exprimată în fața judecătorilor de jurnaliștii care au publicat filmările. Aceștia sunt de părere că cererea soției nu poate fi luată în considerare, în cazul în care se dovedește că tocmai soțul femeii a fost cel care a trimis filmulețul presei.

Avocatul femeii care a fost prinsă cu Marica la hotel a venit, însă, cu o altă variantă, și anume că filmulețul cu pricina i-ar fi fost furat din telefonsoțului.

”Soțul este deranjat de apariția filmării și este alături de clienta mea”, a afirmat avocatul femeii.

Pe fond, jurnaliștii au câștigat procesul prin care se cerea de urgență eliminarea materialelor cu Ciprian Marica la hotel. Cu toate acestea, femeia din imaginile de la hotel a câștigat la apel, iar instanța a decis eliminarea articolelor respective de pe site-ul ziarului din Cluj.

Decizia, însă, e valabilă doar până în momentul în care se va pronunța soluția în dosarul în care femeia prinsă cu Marica la hotel încearcă să dovedească faptul că demersul jurnaliștilor din Cluj a fost nelegitim și i-a creat prejudicii de imagine, scriu cei de la Wowbiz.

Ciprian Marica, nicio declarație în proces

Cât despre Ciprian Marica, se pare că a trecut cu bine peste scandalul de la hotel. Acesta și iubita sa, Ioana, și-au continuat relația după apariția imaginilor de la hotel.

Potrivit informațiilor de ultim moment, Marica nu a fost prezent la proces, neavând nici o calitate în dosar, singura care s-a simțit prejudiciată fiind femeia care apare în imagini alături de el.

Totodată, Ciprian Marica nu a comentat niciodată subiectul, preferând să-și asume greșeala făcută la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: