Redactia.ro
Home » TV » Ce legătura a existat între Răzvan Fodor și Paula Seling, în tinerețe. „Nu eram căsătorit atunci!”

Ce legătura a existat între Răzvan Fodor și Paula Seling, în tinerețe. „Nu eram căsătorit atunci!”

De ce a dispărut Răzvan Fodor de pe rețelele de socializare

Răzvan Fodor a dat detalii neștiute despre viața sa personală și despre unele aventuri ale sale. iată ce legătură este, de fapt, între el și faimoasa cântăreața Paula Seling.

Răzvan Fodor, detalii despre legătura sa cu Paula Seling

Răzvan Fodor a povestit un episod amuzant din tinerețea sa, în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, actorul care îl interpretează pe Bobiță în faimosul serial „Las fierbinți”.

Astfel, omul de televiziune a povestit despre legătura care a existat între el în Paula Seling în tinerețe și cum a ajuns să o sune la cinci dimineața. Se pare că acesta a sunat-o după o beție cruntă, la ora cinci dimineața pe artistă, dar aceasta nu i-a răspuns.

„Cea mai urâtă beție a fost după un proiect. Eram cu o geacă groasă și m-am trezit în apartament, nu eram căsătorit atunci, și m-am trezit cu geaca groasă și nimic altceva. Întins pe pat, dezbrăcat de tot (…).  și pun mâna pe telefon să caut ceva. Și am văzut vreo 4 apeluri, la 5 și 15, 6:45, o sunasem pe Paula Seling. De ce? Nu știu! Mă gândesc că s-a apelat în buzunar…”

Răzvan Fodor suferă de un sindrom. Ce boală are acesta

Răzvan Fodor a vorbit și despre influența tatălui său asupra lui și chiar a spus că viața lui ar fi fost cu totul alta, dacă părintele său nu s-ar fi stins din viață când el avea doar 14 ani. Așa a ajuns să dobândească un sindrom Peter Pan.

„E mai complexă situația, cu Peter Pan syndrom. Da, există așa ceva. Am dobândit un Peter Pan Syndrom. Nu îți plac adulții pe care i-ai văzut în jurul tău de-a lungul vieții. Singurul adult pe care îl avea în jur era Căpitaul Hook. Conțin acest Peter Pan syndrom, pe care mi l-a stabilit un doctor bun”, a spus el.

Răzvan Fodor vrea să își trimită fiica la studii în străinătate, deși nici el nu a rezistat afară

Răzvan Fodor dorește cel mai un viitor posibil pentru fiica lui și consideră că acesta este departe de țara noastră. Totuși, el însuși spune că nu a putut să stea departe de țara noastră, deși a avut șansa să stea în America.

„În 1992 am fost trimis în America cu titlul de a mă înfia mătușa mea, sora tatălui meu. M-am dus în plin, eu am rămas repetent aici, în țară. Eu plecam din țară, nu voiam să mi se încheie mediile. Am stat vreo patru luni să îmi echivalez școala de aici și m-am întors după patru luni, pentru că mi-a fost dor de țară, de mamă, de prieteni. Deci ocazie am avut, dar n-aș mai pleca”, a declarat el.

„Eu îmi doresc copilul meu să se ducă acolo (nr. În străinătate)”, a mai spus acesta.

Deși are doar zece ani, Răzvan Fodor vorbește cu fiica sa despre necesitatea studiului și chiar strâng bani pentru facultatea din afară a fetei.

„De mică, i-am făcut un inspeption vizavi de viitorul ei. și acum nu s-a schimbat nimic. Îi spun de avantajele de a învăța și de a avea o școală bună. Mă gândesc să o trimit afară la studii, strângem ceva bănuți în sensul ăsta”, a mărturisit Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: