Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată prima iubită a lui Răzvan Fodor! Este una dintre cele mai tari vedete din showbiz

Cum arată prima iubită a lui Răzvan Fodor! Este una dintre cele mai tari vedete din showbiz

GALERIE FOTO (4) Cum arată prima iubită a lui Răzvan Fodor! Este una dintre cele mai tari vedete din showbiz

Răzvan Fodor este considerat unul dintre cei mai sexy bărbați din showbiz-ul românesc, iar acest lucru a făcut să aibă și iubite pe măsură! Cine a fost prima iubită a prezentatorului?

Cum arată prima iubită a lui Răzvan Fodor

Răzvan Fodor este într-un punct bun în viața lui! Acesta este prezentatorul emisiunii ”Burlacul” de la Antena 1, are o familie frumoasă, fiind căsătoritu cu Irina Fodor și are o fetiță superbă pe care o adoră! Puțini sunt, însă, cei care își amintesc de prima iubită a lui Răzvan Fodor. Aceasta este una dintre cele mai admirate vedete!

De-a lungul carierei sale, Răzvan Fodor a fost considerat un bărbat atrăgător și a rupt inimile femeilor din jurul lui. Faptul că a fost atât de râvnit a făcut ca și iubitele lui să fie unele pe măsură! Prima poveste de iubire a trăit-o cu una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz! Aceasta este nimeni alta decât Catrinel Menghia.

Cum arată prima iubită a lui Răzvan Fodor! Este una dintre cele mai tari vedete din showbiz

Cei doi s-au iubit în urmă cu 20 de ani, pe vremea când Răzvan Fodor făcea parte din trupa Krypton, iar Catrinel Menghia era elevă. Deși era o diferență de vârstă de 10 ani între ei, Răzvan Fodor având atunci 26 de ani, iar Catrinel 16 ani, între cei doi a fost dragoste mare.

De altfel, Răzvan Fodor a fost și primul bărbat din viața vedetei, iar cei doi au format un cuplu timp de doi ani și jumătate. Se pare că prezentatorul și frumoasa actriță s-au despărțit din cauză că nu aveau visuri și dorințe comune. Catrinel Menghia își dorea să meargă în Italia, acolo unde chiar locuiește în prezent, în timp ce Răzvan Fodor a preferat să rămână în țară.

Cum arată prima iubită a lui Răzvan Fodor! Este una dintre cele mai tari vedete din showbiz

”La şcoală am fost un copil exemplu, nu aveam probleme, în afară de faptul că eram cu Răzvan, nu eram machiată, nu veneam vopsită, eram cea mai neutră fată din toată şcoală. Ne-am despărţit de comun acord, am stat doi ani jumătate. Răzvan nu era gelos”, a declarat Catrinel Menghia.

De asemenea, în urmă cu ceva timp, Catrinel Menghia vorbea despre relația pe care o are în prezent cu fostul iubit, precizând că nu evită să-l urmărească în mediul online. Ba chiar mai mult de atât, îi apreciază postările atât lui, cât și soției sale. În plus, actrița spunea că și vorbește din când în când cu soția lui Răzvan Fodor.

”Având în vedere că există social media, reuşim să vedem câte un pic din viaţa fiecăruia fără să vorbim la telefon. Mai fac câte o apreciere, un like la postările lui şi ale soţiei. El este un super bărbat şi ştiu că are o familie frumoasă acum. Din când în când vorbesc şi cu nevasta lui. Ţinem legătura”, a mai spus frumoasa actriță.

Răzvan Fodor a primit propuneri „indecente” de față cu soția sa

În vârstă de 45 de ani, Răzvan Fodor este și în momentul de față un bărbat râvnit de femei, însă vedeta este căsătorit cu jurnalista Irina Fodor. Cei doi au împreună o fetiță, Diana, în vârstă de 9 ani. Recent, prezentatorul tv le-a povestit fanilor o întâmplare care l-a șocat. În timp ce se afla cu soția sa și cu patrupedul lor de compania, Luna, în parc, acesta a rămas șocat după ce mai multe tinere s-au oprit și i-au făcut propuneri cam indecente, chiar de față cu soția sa.

Cum arată prima iubită a lui Răzvan Fodor! Este una dintre cele mai tari vedete din showbiz

”Cum dracu’ nu mi-a trecut mie prin cap, acum 20 de ani, să îmi iau animal de companie? Se bagă toate puștoaicele în seamă cu tine, cu câini, fără câini…întrebări, răspunsuri…ce să mai? Comunicare multă! Punctul pe “i” l-a pus o gagică pe la vreo 25 de ani, care era cu iubitul ei (nu aveau câine) și, de față cu nevastă-mea, m-a întrebat dacă poate să îmi mângâie pufoșenia. I-am zis: “Fă ce vrei tu, dar vezi să nu te umpli de bale! ”Mă scuzați, eu în parc nu mai calc niciodată. Devine periculos”, a scris Răzvan Fodor pe rețeaua de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: