Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Răzvan Fodor de la Asia Express și Catrinel Menghia s-au despărțit. Puțini le știu povestea de dragoste

Motivul pentru care Răzvan Fodor de la Asia Express și Catrinel Menghia s-au despărțit. Puțini le știu povestea de dragoste

GALERIE FOTO (2) Motivul pentru care Răzvan Fodor de la Asia Express și Catrinel Menghia s-au despărțit. Puțini le știu povestea de dragoste

Răzvan Fodor de la Asia Express este acum un soț fericit și un tătic implicat, însă acum câțiva ani a trăit o poveste destul de controversată cu Catrinel Menghia. Idila lor a fost extrem de intensă, chiar dacă între ei exista o diferență de 10 ani, iar ea era minoră la acea vreme.

Motivul pentru care Răzvan Fodor de la Asia Express și Catrinel Menghia s-au despărțit

Cei doi formau cel mai popular cuplu din anii 2000, dat fiind faptul că el era un cântăreț de succes, iar ea făcea primii pași în modelling-ul internațional. Paparazzi îi vânau, iar ei făceau deliciul presei. Asta și pentru că există factorul „controversă” în cuplul lor. Răzvan Fodor avea 26 de ani, în timp ce Catrinel Menghia doar 16.

Vorbind despre legătura dintre ei, Răzvan Fodor a făcut o serie de dezvăluiri incendiare în urmă cu câțiva ani. Fostul concurent de la „Asia Express” a dezvăluit că a făcut dragoste cu iubita sa pe patul de spital. Acesta fusese internat în Spitalul Panduri din Capitală, pentru o infecție a căilor respiratorii, iar iubita lui a fost de nedezlipit de lângă el. ”Am stat trei zile internat în spital, Catrinel m-a dădăcit non-stop. Doua nopți a dormit cu mine, în rezerva”, a dezvăluit Răzvan Fodor. Întrebat dacă a făcut dragoste, el a replicat: “De ce? E interzis? Daca am facut, ne amendează cineva?”.

De ce s-au despărțit? Care e povestea lor de iubire

Relația lor era una înfocată și nimic nu prevedea finalul ei. Cei doi erau pe culmi înalte, iar carierele lor erau în punctul culminant. Asta pare să fi fost chiar motivul distanțării dintre cei doi. După o relație de doi ani și jumătate, cei doi făceau tristul anunț. Catrinel motiva pe atunci că nevoia de a călători permanent în străinătate a dus la despărțirea lor.

Catrinel Menghia
Catrinel Menghia și Răzvan Fodor, pe vremea când formau un cuplu

Vorbind peste ani despre relația lor, Catrinel Menghia a mărturisit că a păstrat o relație de prietenie cu Răzvan. Ba mai mult, aceasta se înțelege bine și cu actuala lui soție, Irina Fodor. ”Ne-am despărţit de comun acord, am stat doi ani jumătate. Răzvan nu era gelos, e un super bărbat şi ştiu că are o familie frumoasă acum. Din când în când vorbesc şi cu nevasta lui. Ţinem legătura”, a declarat Catrinel Menghia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: