Redactia.ro
Home » TV » Ce nu știai despre Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express. Secretul echipei de la Antena 1

Ce nu știai despre Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express. Secretul echipei de la Antena 1

Ce nu știai despre Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express. Secretul echipei de la Antena 1

Ce nu știai despre Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express. Secretul echipei de la Antena 1. Camerele de filmat nu au reușit să capteze acest moment pentru că s-a petrecut în toiul nopții. ”Reactoarele 3 și 4” au recunoscut totul după competiție.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea s-au făcut plăcuți în competiția Asia Express. Cei doi parteneri de joc au trecut împreună prin momente delicate. S-au bucurat din plin de tot ce au trăit acolo, chiar dacă uneori au lăcrimat cu gândul la familie. ”Reactoarele 3 și 4” așa cum s-au autobotezat au știut mereu să scoată tot ce a fost mai bine dintr-un lucru neplăcut. Însă, cum competiția este de-a dreptul grea și concurenții au stat la mâna localnicilor, au existat și zile întregi în care cei doi nu au avut parte de condiții minine de supraviețuire.

Într-un interviu acordat pentru unica.ro cei doi au vorbit despre cel mai greu moment prin care au trecut. Au recunoscut că acesta nu a fost filmat și nu se va vedea la televizor pentru că totul s-a petrecut la ora 3 noaptea.

Ce nu știai despre Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express. Secretul echipei de la Antena 1

Actorul a povestit că la un moment dat au găsit un loc pentru cazare la marginea autostrăzii sub forma unei magazii. Cei doi au înnoptat acolo, deși la un metru distanță de picioarele lor era strada. S-au adăpostatit în sacii de dormit pe care îi aveau la ei. Răzvan Fodor povestește cum la o oră după ce s-au pus la somn s-a trezit, iar Sorin Bontea dispăruse de lângă el.

”Era pe marginea drumului și stătea cu mâinile în cap. M-am dus la el și l-am întrebat: ”Ce faci, Sorine?„ ”Mă întrebam ce caut eu aici!”, a completat Sorin Bontea.

De-a lungul sezoanealor, toți participanții au recunoscut că este una dintre cele mai grele competiții la care ar putea fi supus cineva. Situațiile cu care s-au întâlnit le-a întrecut orice răbdare, iar capătul puterilor era aproape.

”Eram după niște zile în care erau toate chestiile alea la pachet: nemâncați, nespălați, nemerși la baie, neschimbați adică ne-a mers foarte rău. Nu ne lua nimeni cu mașina. Era cum era mai rău. Nu ne caza nimeni. Am dormit în niște condiții foarte nasoale și Sorin a zis ”Băi, nu mai pot. De ce facem noi asta?”. Atunci am avut o discuție și am stabilit împreună, pentru că nici eu nu mai puteam și vroiam acasă, să ne asumăm consecințele ieșirii din cursă. Partea nasoală e că nu poți să ridici mâna sus și să spui că tu vrei să pleci acasă, pentru că avem niște contracte de necombătut.”, au declarat cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: