Redactia.ro
Home » TV » Asia Express: când se vor difuza filmările din Taiwan. Etapele pe care fanii le așteaptă cu sufletul la gură

Asia Express: când se vor difuza filmările din Taiwan. Etapele pe care fanii le așteaptă cu sufletul la gură

asia express filmari taiwan

Asia Express s-a dovedit a fi cel mai urmărit reality-show de pe micile ecrane. Milioane de fani așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se întâmplă cu concurenții etapă după etapă. Mulți se-ntreabă când anume se vor difuza filmările din Taiwan, ultima destinație a concurenților Asia Express.

Asia Express: când ajung concurenții în Taiwan

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Asia Express” a debutat pe micile ecrane în februarie 2020 și a strâns laolaltă 18 vedete din România. „Drumul Comorilor” i-a purtat prin Filipine, urmând ca marea finală să se joace în Taiwan. S-au scurs deja 17 ediții ale emisiunii, iar cu fiecare episod difuzat concurenții se-ndreaptă spre marea finală. Până acum, au fost eliminate două echipe, cea formată din Alex Velea și Mario Fresh și cea alcătuită din cântăreața Nico și fiica sa, Alexandra Matei.

Așadar, în competiție, au rămas doar 7 echipe, dintre care patru vor intra în semifinală. Finala, însă, se va împărți în două etape. Astfel, în prima etapă, cea de-a treia echipă este eliminată, iar, în a doua, bătălia se va da între ultimele 2 echipe rămase. În marea finală, echipa câștigătoare va pleca acasă cu un premiu de 30.000 de euro. Cât despre o dată fixă a acestui episod, nu este precizat încă. Se preconizează că la jumătatea lunii aprilie va avea loc acest ultim episod al celei mai dure competiții.

Oase, declarație despre câștigătorul Asia Express 3

În calitate de co-prezentator, Oase a avut parte de o experiență diferită de cea pe care a avut-o când a concurat. Oase a făcut deja o declarație despre câștigătorul Asia Express 3. El a mărturisit că a fost surprins de echipa câștigătoare, ceea ce înseamnă că e posibil să avem parte de o schimbare de situație, așa cum a fost și-n sezonul 2, de altfel. „Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat. Dacă aş fi făcut pariuri înainte să plec, pierdeam grav rău de tot.”, a mai povestit prezentatorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: