Redactia.ro
Home » TV » Câștigătorii ASIA EXPRESS 2020. Cine sunt favoriți la marele premiu

Câștigătorii ASIA EXPRESS 2020. Cine sunt favoriți la marele premiu

Câștigătorii ASIA EXPRESS 2020. Cine sunt favoriți la marele premiu

Câștigătorii ASIA EXPRESS 2020. Cine sunt favoriți la marele premiu. Mario Fresh și Alex Velea se pare că sunt cei doi concurenți care ar putea pleca acasă cu marele premiu de la Asia Express, sezonul 3.

Câștigătorii ASIA EXPRESS 2020. Cine sunt favoriți la marele premiu

Cele nouă perechi de concurenți ale emisiunii Asia Express 2020 au început deja competiția și se aventurează pe Drumul Comorilor pentru a câștiga suma de 30.000 de euro.

Întrebați cine ar câștiga marele concurs, mai mulți concurenți au declarat că îi vâd mai puternici și mai bine pregătiți pe Mario Freh și Alex Velea, motiv pentru care cei doi ar putea pleca acasă cu marele premiu.

Speak și Ștefania ăi vâd câștigători pe Mario Fresh și Alex Velea, la fel și Maria Buză și Lia Bugnar. Mai mult, cântărețul Florin Ristei se vede câștigătorul editiei anului 2020, Asia Express, alături de fratele său, Dan.

Marea cursă spre Drumul Comorilor a încdeput, iar concureții nici nu au idee ce îi așteaptă în Filipine și Taiwan.

Lista concurenților Asia Express 2020

-Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor
-Speak și Ștefania
-Nico și Alexandra
-Adda și Cătălin
-Florin Ristei și Dan
-Maria Buză și Lia Bugnar
-Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
-Alex Velea și Mario Fresh
-Alex Abagiu și Radu

Despărțirile sunt întotdeauna grele, iar pentru Antonia plecarea lui Alex Velea nu a fost una tocmai plăcută. Aceasta l-a condus la aeroport pe iubitul său alături de cei doi copii ai lor. Au plâns, s-au îmbrățișat și și-au luat la revedere cu multe emoții.

Când începe noul sezon Asia Express 2020

Emisiunea Asia Express va fi difuzată pe micile ecrane din România începând din luna februarie. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Instagram.

„Asia Express va începe în februarie! Nu mai este mult… cine e nerăbdător să ridice mâna sus”, este mesajul postat. Fanii emisiunii au reacționat imediat la aflarea veștii.

Emisiunea este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană cu același nume care a fost creată în 2004. Show-ul prezintă un grup de vedete și persoane normale împărțite în cupluri de doi concurenți care se luptă pe un traseu lung de aproape 4.000 de kilometri pentru a ajunge la o anumită destinație într-o călătorie împărțită pe mai multe etape.

De asemenea, cuplurile nu pot folosii banii proprii pentru a plăti mijuloacele de transport, însă pot convinge localnicii să le plătească bilete pentru acestea.

Citeste si:Sorin Bontea la Asia Express: ”Nu-mi dau seama ce mi se întâmplă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: