Redactia.ro
Home » TV » Veste bună pentru fanii Asia Express 3! Emisiunea începe sâmbătă, 15 februarie

Veste bună pentru fanii Asia Express 3! Emisiunea începe sâmbătă, 15 februarie

GALERIE FOTO (2) Veste bună pentru fani Asia Express 3! Emisiunea începe sâmbătă, 15 februarie

Veste bună pentru fanii Asia Express 3! Emisiunea începe sâmbătă, 15 februarie. Cel mai așteptat reality-show Asia Express, și-a anunțat premiera. Emisiunea va începe pe 15 ianuarie, la ora 20.00, la Antena1. Prima săptămână de difuzare va avea patru ediții, urmând ca după aceea să îți păstreze zilele de difuzare deja cunoscute, duminică, luni și marți.

Veste bună pentru fanii Asia Express 3! Emisiunea începe sâmbătă, 15 februarie

Antena 1 a anunțat data în care va începe reality show-ul Asia Express, iar fanii sunt deja nerăbdători. Emisiunea își va face premiera sâmbătă, 15 februarie 2020.

Timp de două luni, 9 perechi de vedere s-au aventurat pe Drumul Comorilor din Filipine și Taiwan în căutarea marelui premiu de 30.000 de euro. De asemenea, vedetele vor încerca să demosntreze că pot învinge toate obstacolele.

Regulile jocului le știu deja toți, 1 singur Euro pe zi, fără cazare, fără mâncare, fără transport. Însă ceea ce este mai greu de suportat este temperatura de peste 35 de grade la frigul și ploaia din munți, drumuri întortocheate, misiuni complicate, foamea, oboseala. Dar, la final fiecare echipă își va da seama că această este o experință unică în viață.

Concurenții Asia Express, sezonul 3

Nouă echipe de vedete s-au înscris în cursa pentru marele premiul de 30.000 de euro. Speak și iubita sa, Ștefania, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Nico și fiica sa, Alexandra, Adda și soțul ei, Florin și Cătălin Ristei. Maria Buză și Lia Bugnăr, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Velea și Mario fresh, Alex Abagiu și prietenul lui, Radu.

Cei 18 se vor lupta pentru a face față tuturor provocărilor pe care Asia Express le-au pregătit. Emisiunea va fi prezentată de frumoasa blondină, Gina Pistol și Oase, cel care a câștigat alături de CRBL, Asia Express sezonul 2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: