Redactia.ro
Home » TV » Ce se întâmplă la Asia Express. Relația dintre Florin Ristei și Carmen Grebenișan

Ce se întâmplă la Asia Express. Relația dintre Florin Ristei și Carmen Grebenișan

GALERIE FOTO (2) relatia dintre florin ristei si carmen grebenisan

Asia Express e unul dintre cele mai dure reality-show-uri, iar asta îi face pe concurenți să lupte aprig pentru statutul lor în competiție. Așa s-a întâmplat și-n sezonul curent al emisiunii, concurenții luptându-se, etapă după etapă, pentru ierarhie. Inevitabil, după cinci etape, animozitățile dintre concurenți s-au făcut cunoscute. Florin Ristei a fost printre primii concurenți care și-au manifestat antipatia vizavi de colegi, iar Carmen Grebenișan a fost una dintre țintele lui.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan, la cuțite până la o probă comună

Au fost ocazii în care și-au manifestat antipatia și niciun nu s-a dat în lături de la a arunca săgeți către celălalt. La începutul competiției, Ristei se referea la echipa formată din Carmen și Alina cu apelativul „extraterestrele”, în timp ce acestea din urmă erau stupefiate de îndrăzneața cântărețului.

Atmosfera dintre cele două echipe s-a schimbat, însă, odată cu proba comună din etapa a cincea. Concurenții au fost nevoiți să schimbe coechipierii, iar Carmen Grebinișan a ajuns să lupte cot la cot cu Florin Ristei. Ba mai mult, cei doi au împărțit același pat timp de o noapte. Fără să poată ascunde chimia dintre ei, ambii au recunoscut că relația lor s-a schimbat odată cu proba comună.

Relația din prezente dintre Carmen Grebenișan și Florin Ristei

Petrecând împreună 24 de ore, relația dintre Carmen Grebenișan și Florin Ristei s-a schimbat complet. De la animozități au trecut la… amabilități, dar și tachinare! Vorbind după difuzarea ediției, Florin Ristei a mărturisit că ceea ce s-a transpus pe TV, a existat și în viața reală între ei. „M-am uitat aseara și m-a surprins oarecum ce am văzut. Pentru că s-a văzut ce s-a văzut la TV, însă nu avem cum să negăm ce s-a întâmplat. Că nu s-au dat părți la TV”, a spus Ristei.

carmen-grebenisan-florin-ristei
Florin Ristei și Carmen Grebenișan

Cât despre Carmen, și ea a recunoscut că are sentimente mai bune față de Ristei odată ce au luptat împreună. Deși nu se pune vorba de o idilă, cei doi au o relație bună în prezent. „Nu ne-am certat cât am fost amândoi”, a declarat blonda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: