Redactia.ro
Home » Știri » Florin Ristei participă la Asia Express 2020: „Nu am agățat în viața mea o fată”

Florin Ristei participă la Asia Express 2020: „Nu am agățat în viața mea o fată”

Florin Ristei participă la Asia Express 2020

Florin Ristei participă la Asia Express 2020, alături de alte figuri cunoscute din showbizul românesc. Artistul îl are alături pe fratele său, Dan Ristei, care deține o companie de producție. Înainte de intrarea în emisiune, Florin a făcut câteva dezvăluiri picante. Iată ce a declarat artistul?

Florin Ristei participă la Asia Express 2020

Printre concurenții aflați la start se numără și Florin Ristei. Cântărețul a spus „Da” aventurii Asia Express, deși – spune el – ar fi câteva lucruri care îl vor pune în dificultate. Unul dintre aceste lucruri ar fi oprirea mașinilor pentru a-l transporta în diverse locuri.

Cântărețul spune că e foarte timid și, din acest considerent, nu și-a încercat norocul nici măcar cu fete în club. „Pentru mine, cel mai greu lucru, aproape imposibil, pe care nu l-am făcut niciodată și nu cred că mă descurc, este să opresc mașini și să vorbesc cu oamenii.

Dacă vă vine să credeți, nu am agățat în viața mea o fată. Dacă nu era internetul, eu eram vai de capul meu! Oricât de dezinvolt par, sunt foarte timid. Sunt fan dulce! Mănânc încontinuu ciocolată și tot ce-i dulce”, a dezvăluit Florin Ristei.

Mărturisiri la cald după filmarea emisiunii

După cum se știe, filmările s-au încheiat deja, deși competiția n-a fost difuzată pe TV încă. Întors din Asia Express, Florin Ristei a mărturisit că, într-adevăr, i-a fost destul de greu. „Tot ce pot să spun este că e mai real decât e la televizor. Voi o să vedeți montat, dar noi filmam câte 14 ore, de dimineață până la nouă seara. Noi doi și cameramanul. Două ore jumate nu ne-a luat nimeni cu mașina, la un moment dat….îți vine să faci orice. Te gândești poate e de la ochelari, poate e de la șapcă, poate de la geantă, poate de la frate…”, a povestit Florin Ristei.

Competiția Asia Express 3 va fi difuzată la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: