Redactia.ro
Home » TV » Cine este fratele lui Florin Ristei, Dan, concurent la Asia Express 3

Cine este fratele lui Florin Ristei, Dan, concurent la Asia Express 3

GALERIE FOTO (8) Cine este fratele lui Florin Ristei, Dan, concurent la Asia Express 3

Cine este fratele lui Florin Ristei, Dan, concurent la Asia Express 3. Florin Ristei și fratele său, Dan Ristei au luat parte la Drumul Comorilor, Asia Express. Cei doi au avut de înfruntat provocări dure și de neuitat. Însă, puțini știu cine este fratele lui Florin Ristei.

Cine este fratele lui Florin Ristei, Dan, concurent la Asia Express 3

Dan Ristei, în vârstă de 43 de ani nu este o persoană publică, motiv pentru care puțini știu lucururi din viața sa personală. Fratele lui Florin Ristei a lucrat ca oeprator și editor video chiar la Antena 1, iar acum deține propria companie de producție. Deși Florin și-a început cariera în muzică de la o vârstă fragedă, fratele său a preferat să rămână în spatele scenei. Dan Ristei este casatorit si are o fetita.

„Fratele meu a început cu chitara încă de mic, el m-a ajutat să învăț. El cântă foarte bine, a fost și pe scenă cu mine la „Te cunosc de undeva’! Bunica mea a cântat muzică populară cu Filarmonica, iar tata este un bun dansator! (…)”, declara Dan Ristei.

Cu toate astea, Dan a mai apărut alături de fratele său, cei doi participând la emisiunea Te cunosc de undeva.

Frații Ristei, pregătiți pentru marea aventură

Florin și Dan Ristei și-au dorit să concureze la Asia Express pentru a-și depăși limitele și pentru a trăi o adevărată aventură.

Sunt convins că experiența Asia Express va fi cea mai tare de până acum pentru amândoi. În primul rând, cred că avem avantaj, fiind frați, pentru că avem una dintre cele mai mișto relații dintre 2 oameni. Suntem amândoi competitivi și sunt convins că ne vom descurca în orice probă, fie ea fizică sau de îndemanare.

Cu dorul de casă să vedem cum stăm… La frate-meu o să fie greu, fiindcă stă departe de familie și de pitica lui de 2 ani, iar la mine va fi greu fără muzică. Dar iau o chitară sau o muzicuță cu noi, să vă arăt cât de bine cântă și frate-meu. În rest, ne vedem, sper, în finală”, a spus Florin Ristei înainte de a porni în aventura Asia Express.

Citeste si:Caz șocant la Frontiera Nâdlac. Un copil a fost ascuns de mamă în portbagajul unei mașini.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: