Redactia.ro
Home » Monden » Idila la Asia Express. Doi concurenți și-au făcut ochi dulci

Idila la Asia Express. Doi concurenți și-au făcut ochi dulci

idilă la asia express

Se înfiripă o idilă la Asia Express? Florin Ristei a surprins audiența cu replici de flirt la adresa lui Carmen Grebenișan, concurentă vizavi de care nu arăta foarte multă simpatie acum nu multă vreme. Deci, să fie de la ură la iubire doar un pas?

Rister, replici de flirt vizavi de Carmen Grebenișan

Deși de la începutul competiției au lăsat să se vadă doar animozități între ei, iată că situația s-a schimbat. Dacă până acum Ristei avea numai replici tăioase la adresa echipei blonde, cântărețul a strigat strategia. La un moment dat, într-un moment în care erau puși să nominalizeze, Ristei a făcut o declarație surprinzătoare. „Blondele pot pleca pe locul trei. Știti cum stă situația. Eu am un frate însurat, Carmen are o prietenă măritată, așa că rămânem doar noi doi liberi”, a spus Florin Ristei la Asia Express.

Ceilalți concurenți cred că Ristei este atras de Carmen Grebenișan

Și ceilalți concurenți au sesizat schimbarea de atitudine a lui Ristei vizavi de bloggeriță. „Parcă s-a gudurat puțin când a spus asta Ristei. Cred că îi place de ea”, a concretizat Speak. „Eu cred că lui Ristei îi place de una dintre blonde”, a spus și Adda.

Degeaba, însă. De partea cealaltă, nu s-a lăsat decât cu vorbe acide. Blondele au continuat să arunce săgeți către cie doi frați, semn că nu e loc de nimic. De altfel, la acea vreme, Carmen era într-o relație amoroasă. Când s-a întors în țară, însă, a rămas fără iubit. Să fi contribuit și Ristei la despărțire?

Asia Express a ajuns la cea de-a patra etapă. Mai sunt doar câteva săptămâni până la aflarea echipei câștigătoare a marelui premiu. Până acum, doar o singură echipă a părăsit competiția Asia Express. E vorba despre echipa formată din cântăreața Nico și fiica sa, Andra. Astăzi, urmează din nou o etapă eliminatorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: