Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Grebenișan s-a despărțit de iubit după „Asia Express”

Carmen Grebenișan s-a despărțit de iubit după „Asia Express”

GALERIE FOTO (4) carmen grebenisan de la asia express

Competița e în toi pe micile ecrane, însă competitorii s-au întors acasă, show-ul fiind filmat în avans. La întoarcerea în țară, Carmen Grebenișan a dezvăluit că s-a despărțit de iubit. Iată-i declarația!

Carmen Grebenișan s-a despărțit de iubit după competiția „Asia Express”

Tânăra participă în competiția „Asia Express” alături de buna ei prietenă, Alina Ceușan. Cele două au făcut o figură frumoasă în concurs, până acum, reușind să treacă cu brio de toate probele dificile. La întoarcerea acasă însă… Carmen a rămas fără iubit! Pare-se, cei doi s-au despărțit și blondina a petrecut Dragobetele de una singură.

Vorbind despre această separare, într-un număr al revistei Unica, Carmen a mărturisit că iubitul său nu mai face parte din viața ei. „Iubitul meu a dispărut recent din peisaj!”, a recunoscut, jovială, blondina.

Carmen este de profesie… influencer

Asemenea jumătății ei blonde din competiția „Asia Express”, Carmen Grebenișan este influencer. Tânăra are un blog de modă de succes și are sute de mii de urmăritori pe toate platformele de socializare.

Blonduță, forme perfecte și cu buze proeminente, Carmen Grebenișan urmează același tipar de succes pe rețelele de socializare. Deține un blog de lifestyle și câteva conturi populare pe diverse rețele de socializare. Ca și Alina Ceușan, Carmen provine din Cluj și s-a făcut remarcată grație stilului vestimentar excentric. Blogul său se bucură de mare popularitate, iar proiectele nu au încetat să apară de când s-a lansat în mediul online. Numele ei este un brand în sine și se transformă, zi de zi, într-o afacere profitabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: