Redactia.ro
Home » Știri » Totul despre Carmen Grebenișan de la Asia Express. Cum a ajuns cunoscută?

Totul despre Carmen Grebenișan de la Asia Express. Cum a ajuns cunoscută?

GALERIE FOTO (8)

E știm drept „geamăna” Alinei Ceușean, asta pentru că cele două seamănă atât de mult încât mulți le confundă. Vorbim despre Carmen Grebenișan, pe care o vom vedea în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”. Dar cine este ea, de fapt? Totul despre Carmen Grebenișan de la Asia Express!

Carmen, „jumătatea” Alinei Ceușan

Blonduță, forme perfecte și cu buze proeminente, Carmen Grebenișan urmează același tipar de succes pe rețelele de socializare. Deține un blog de lifestyle și câteva conturi populare pe diverse rețele de socializare. Ca și Alina Ceușan, Carmen provine din Cluj și s-a făcut remarcată grație stilului vestimentar excentric. Blogul său se bucură de mare popularitate, iar proiectele nu au încetat să apară de când s-a lansat în mediul online. Numele ei este un brand în sine și se transformă, zi de zi, într-o afacere profitabilă.

Cine este Carmen Grebenișan de la Asia Express

Carmen este buna prietenă a Alinei Ceușan și, totodată, partenera ei de afaceri. Cele două au fost împreună protagonistele multor proiecte profesionale de succes. Mai mult de atât, Carmen și Alina sunt bune prietene. Relația lor datează de mulți ani, iar asta se vede atât în viața online, cât și-n cea offline.

Cât despre viața personală, Carmen Grebenișan a bifat o relație frumoasă de iubire cu un bărbat influent din Cluj. Cei doi s-au iubit timp de mulți ani, însă anul trecut a ajuns la final. Imediat după despărțire, Sorin Tomoiagă a comentat zvonurile apărute. „Sincer, aș vrea să mențin private motivele despărțirii și toate chestiile astea… noi am rămas în relații foarte bune. Eu chiar o apreciez pe Carmen pentru toată performanța pe care o face în zona de vlogging. O apreciez ca persoană și pentru felul de-a fi, pentru personalitate. Carmen este o persoană foarte specială și noi am rămas în relații bune.”, spunea acesta după despărțire.

La acea vreme, se zvonise că modelul de Instagram și-ar fi părăsit iubitul pentru un arab, lucru nedovedit de către presa de scandal.

Citește și Cine este Alina Ceușan de la Asia Express? Cum arăta înainte de operații

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini