Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Alina Ceușan de la Asia Express? Cum arăta înainte de operații

Cine este Alina Ceușan de la Asia Express? Cum arăta înainte de operații

GALERIE FOTO (7)

Mai e puțin timp până fanii se vor bucura de un nou sezon Asia Express. Printre concurenții de anul acesta se află, pe lângă vedetele deja cunoscute, și două tinere extrem de influente în mediul online. Una dintre ele este Alina Ceușan. Iată, așadar, cine este Alina Ceușan de la Asia Express!

Alina Ceușan, din Cluj la București

Activitatea în online și-a început-o cu un blog (www.alinaceusan.com), pe care și l-a lansat în timpul facultății. Totul se întâmpla în 2012, pe când Alina Ceușan era studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din Cadrul FSPC, Cluj Napoca. Ușor, ușor, pasiunea pentru scris s-a transcris într-o profesie. Șase ani mai târziu, Alina deja semna contracte de promovare cu branduri precum Nivea, Tommy Hiliger, Lee Cooper ori Worldclass.

Odată ce a dobândit notorietatea, Alina a fost chemată la diverse conferințe să vorbească despre rețeta succesului în online. Au urmat apariții TV, iar acum a semnat un contract cu Antena 1 pentru show-ul Asia Express.

Cine este Alina Ceușan de la Asia Express

 

Pe lângă blogul său, Alina Ceușan are, ca oricare alt influencer care se respectă, conturi extrem de populare pe rețelele de socializare cunoscute în România, precum Facebook, Instagram, Snapchat, etc.

Așa se face că își împarte timpul între viața de influencer și cea de… soție! Căci da, Alina Ceușan s-a căsătorit anul trecut cu Raul Tisha, un hairstylist cunoscut în Cluj Napoca. Cei doi și-au documentat tot procesul nunții în mediul online, iar proiectul a fost bine primit de către public.

Cât despre operațiile estetice, aceasta a recunoscut deschis că și-a făcut cel puțin o intervenție chirurgicală. Potrivit spuselor ei, Alina Ceușan și-a făcut rinoplastie. „Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenție. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur și simplu nu mă simțeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus și domnul doctor.”. Câteva fotografii mai vechi ne-o arată total schimbată pe Alina, însă ea spune că doar rinoplastia a fost cea pentru care s-a urcat pe masa de operație.

Citește și Sorin Bontea Asia Express sezonul 3: Ce nu știai despre faimosul bucătar

Loading...