Redactia.ro
Home » TV » Sorin Bontea Asia Express sezonul 3: Ce nu știai despre faimosul bucătar

Sorin Bontea Asia Express sezonul 3: Ce nu știai despre faimosul bucătar

GALERIE FOTO (10) Sorin Bontea Asia Express

Sorin Bontea Asia Express sezonul 3: Ce nu știai despre faimosul bucătar. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au intrat în cursa Asia Express, sezonul 3, alături de celelalte opt echipe. Cei doi au intrat pe Drumul Comorilor cu zâmbetul pe buze și cu o listă de dorințe pe care să le bifeze, dar au întâmpinat și dificultăți care i-au marcat.

Sorin Bontea Asia Express sezonul 3: Ce nu știai despre faimosul bucătar

Sorin Bontea participă alături de Răzvan Fodor la emisiunea Asia Express, sezonul 3, în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Am urmărit show-ul anul trecut şi m-a prins foarte tare competiţia. Când am primit propunerea de a fi concurent. În prima fază am fost destul de reticent e în mod clar o experienţă solicitantă şi deloc uşoară. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinaţie foarte dragă mie, am fost acolo ca turist şi sunt curios să o descopăr şi din perspectiva concurentului Asia Express. În plus, am o vârstă, e posibil ca asta să fie ultima mea călătorie ca backpacker, pentru că apoi o să rămân numai la troler. Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune şi de atunci s-a legat o prietenie între noi, declara Răzvan Fodor.

Povestea de viață a lui Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea poate părea de neînduplecat și un jurat dur, dar cu timpul îți vei da seama că este o persoană sensibilă și amuzantă.

Pasiunea pentru bucătărie, susținea acesta, s-a dezvoltat de la o vârstă fragedă. Sorin le-a pregătit unor prieteni hamsie crocantă pe scobitoare, iar aceștia au rămas impresionați. De atunci, Sorin Bontea a început să gătească și cu multă muncă a devenit chef.

Deși acest job implică și unele dezavantaje,Bontea a reușit să treacă cu bine peste toate. Chef Bontea a fost nevoit să stea departea de familia lui cât timp a lucrat în străinătate, dar soția și copiii i-au rămas mereu alături. Acesta susține că se consideră un om norocos.

Citeste si:Atac armat în SUA. Cel puțin o persoană a murit, iar alte 15 sunt rănite

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: