Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Răzvan Fodor vorbește despre pierderile de memorie apărute odată cu sarcina

Soția lui Răzvan Fodor vorbește despre pierderile de memorie apărute odată cu sarcina

Soția lui Răzvan Fodor vorbește despre pierderile de memorie apărute odată cu sarcina

Soția lui Răzvan Fodor a fost co-prezentator în sezonul 8 Vocea României, alături de prezentatorul show-ului, Pavel Bartoș. Acesta se descrie ca fiind ” un cumul al celor care sunt și care au fost în viața mea. Sunt, pur și simplu, Irina: mamă pentru Diana, soție pentru Răzvan, fiică pentru părinții mei, soră, prietenă, colegă. Un om simplu, cu zeci de roluri, ca toată lumea.

Acesta a devenit mamă pentru prima dată în 2911m când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Irina a scris pe blog-ul ei despre problema gravă pe care o are cu memoria.

Soția lui Răzvan Fodor uită lucruri mărunte și e speriată că problema poate evolua: ” Cred ca pierderile de memorie au început o dată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. Am mai auzit eu la ştiri că oamenii pleacă de la hoteluri cu mici suveniruri: ba o ceşcuţă, ba o linguriţă, ba un prosopel. Cred că aşa şi ăştia mici. După nouă luni, când îşi face bebe bagajul, pune şi vreo câţiva neuroni de pe la noi, să fie. Cine ştie, dacă i-or trebui cândva? ”

Soția lui Răzvan Fodor are pierderi de memorie

Aceasta știe cum să facă haz de necaz când este pusă in situații ce se bazează pe memorie: ” Cobor din dormitor în bucătărie cu gândul să fac ceva anume, şi ajung în încăpere cu privirea pierdută. Fodor mă ghiceşte de la o poştă şi mă întreabă: „Ce, ai uitat pentru ce ai venit, este?” Eu nu-s tâmpită să recunosc, iau în mână primul obiect care îmi sare în ochi şi spun prima frază care îmi vine în minte: „Am venit să-mi fac un ceai!” El se uită la mine şi mai ciudat şi zice: „Aaa, cu mixerul îţi faci tu ceai?!?” Cum vă spuneam, ştiu să mă scot din orice situaţie.

Irina se confruntă cu probleme pe care le transformă în situații comice: ”Frumos tare mai e când îmi fac cunoștință prietene de-ale mele cu iubiții lor și eu spun că ne cunoaștem deja, dar de fapt mă cunoșteam cu ex-ul, și fac un mix nebun de nume și situații, de mai bine nu îmi mai prezentați nimic, niciodată.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: