Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Fodor a primit propuneri „indecente” de față cu soția sa. Cum a reacționat Irina Fodor

Răzvan Fodor a primit propuneri „indecente” de față cu soția sa. Cum a reacționat Irina Fodor

GALERIE FOTO (6) Răzvan Fodor a primit propuneri „indecente” de față cu soția sa.

Răzvan Fodor a primit propuneri „indecente” de față cu soția sa. Răzvan Fodor se poate considera un bărbat împlinit, având o carieră de succes și o familie minunată. Recent, prezentatorul tv a povestit pe Instagram cum a primit propuneri indecente de la o tânără, chiar de față cu soția sa. Cum a reacționat Irina Fodor?

Răzvan Fodor a primit propuneri „indecente” de față cu soția sa. Cum a reacționat Irina Fodor.

Răzvan Fodor a primit propuneri „indecente” de față cu soția sa. Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați prezentatori Tv din România, acesta fiind și solistul trupei Krypton, formație care a lansat piese de succea în anii 2000. În prezent, Răzvan se poate declara un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes în cadrul televiziunii, renunțând la muzică, dar se poate lăuda și cu o familie minunată. În vârstă de 45 de ani,Răzvan Fodor este și în momentul de față un bărbat râvnit de femei, însă vedeta este căsătorit cu jurnalista Irina Fodor. Cei doi au împreună o fetiță, Diana, în vârstă de 9 ani.

Recent, prezentatorul tv le-a povestit fanilor o întâmplare care l-a șocat. În timp ce se afla cu soția sa și cu patrupedul lor de compania, Luna, în parc, acesta a rămas șocat după ce mai multe tinere s-au oprit și i-au făcut propuneri cam indecente, chiar de față cu soția sa. „Cum dracu’ nu mi-a trecut mie prin cap, acum 20 de ani, să îmi iau animal de companie? Se bagă toate puștoaicele în seamă cu tine, cu câini, fără câini…întrebări, răspunsuri…ce să mai? Comunicare multă!🙄 Punctul pe “i” l-a pus o gagică pe la vreo 25 de ani, care era cu iubitul ei (nu aveau câine) și, de față cu nevastă-mea, m-a întrebat dacă poate să îmi mângâie pufoșenia. I-am zis: “Fă ce vrei tu, dar vezi să nu te umpli de bale!”😎 Mă scuzați, eu în parc nu mai calc niciodată. Devine periculos”, a scris Răzvan Fodor pe rețeaua de socializare.

Postarea lui Razvan Fodor

Răzvan Fodor este căsătorit cu Irina Fodor de 14 ani

Răzvan Fodor și-a găsit sufletul pereche în urmă cu 14 ani. Irina Fodor i-a cucerit inima artistului, dăruindu-i o minune de fiică. Pe lângă faptul că au o relație frumoasă, cei doi au avut parte și de momente dificile.

Chiar prezentatorul Tv a declarat că majoritatea conflictelor dintre el și soția sa au loc din cauza unor lucruri banale. „Îmi pare rău să îți răspund și, probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă după 11 ani de căsnicie și 14 de relație sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu ai noștri, câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți, decenți și domestici ca noi.”, a declarat Răzvan Fodor. De asemenea, unul dintre cele mai dificile momente prin care cei doi au trecut a fost participarea artistului la „Asia Extress”, acesta fiind nevoit să stea departe de familia sa mult timp.