Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta, de fapt, Răzvan Fodor, pe vremea când cânta în trupa Krypton. FOTO

Cum arăta, de fapt, Răzvan Fodor, pe vremea când cânta în trupa Krypton. FOTO

GALERIE FOTO (5) Răzvan Fodor

Răzvan Fodor făcea furori la începutul anilor 2000. Pe atunci era solistul trupei Krypton și avea mare lipici la doamne și domnișoare. Carismatic și chipeș din fire, artistul a frânt inimile femeilor cu șarmul lui. Printre ele s-a numărat și faimosul model Catrinel Menghia, cu care actorul a avut o relație de doi ani și jumătate.

Răzvan a părăsit Krypton în 2005, pentru a se concentra pe o carieră solo, în special cea actoricească. Răzvan s-a reorientat în carieră și a devenit actor, inclusiv de telenovele. Până în prezent a jucat în câteva telenovele românești de succes: Păcatele Evei și Îngerașii, precum și în câteva filme – cum ar fi Om bogat om sărac și Un Film Simplu.

Răzvan Fodor, în 2003, pe vremea când activa în trupa Krypton
Răzvan Fodor și Catrinel Menghia

A prezentat apoi emisiuni TV, printre care și celebrul reality show „MasterChef” de la Pro TV. A migrat la Antena 1, împreună cu multe vedete ale trustului Pro. În 2020, Fodor câștigă emisiunea Asia Express împreună cu coechipierul său Sorin Bontea, iar la câteva luni de la sfârșitul Asia Express, acesta este ofertat de către producătorii „Burlacul” să prezinte acest show, în sezonul cu numărul 6.

Răzvan Fodor nu mai face muzică de 15 ani

Răzvan Fodor nu mai face muzică din 2005, de când a părăsit trupa Krypton. Dar pasiunea sa pentru muzică nu a dispărut. Acesta a susținut adesea că și-ar dori să revină pe scenă. A înregistrat chiar câteva piese în ultimii ani, dar acestea nu au fost acceptate de mai marii din radio-uri ca să fie difuzate.

„Nu am renunțat la muzică niciodată. Nu mai cânt din 2005, însă nu am stat degeaba. Am făcut foarte multe lucruri până acum, însă nu au fost pe placul celor care iau decizii. Asta a fost, e foarte mult de povestit pe tema asta și nu cred că are vreo relevanță cine, ce și cum.”, a declarat Razvan pentru Cancan.ro.

Răzvan Fodor s-a căsătorit în pantaloni scurți

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi s-au întânit în 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o.

Irina și Răzvan Fodor sunt căsătoriți din vara anului 2010
S-au cununat religios la biserica din Corbeanca

Irina Fodor avea doar 22 de ani când a născut-o pe fetița lor, Diana, care acum are 10 ani. Soția lui Fodor lucrează în presă: a fost reporter și prezentator la „Poveștiri adevărate” la Acasă TV, iar mai apoi în echipa lui Cătălin Măruță, la Pro TV. Acum, Irina este co-prezentator la Vocea României, alături de Pavel Bartoș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: