Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol i-a dat indicațiile noii prezentatoare de la Asia Express. Care sunt cele mai importante lucruri pe care Irina Fodor trebuie să le aibă cu ea

Gina Pistol i-a dat indicațiile noii prezentatoare de la Asia Express. Care sunt cele mai importante lucruri pe care Irina Fodor trebuie să le aibă cu ea

GALERIE FOTO (4) Gina Pistol i-a dat indicațiile noii prezentatoare de la Asia Express

Gina Pistol i-a dat indicațiile noii prezentatoare de la Asia Express. Deși telespectatorii emisiunii Asia Express s-au obișnuit să fie întâmpinați de energia Ginei Pistol, aceștia au avut parte de o adevărată surpriză. Pentru că a devenit mămică în urmă cu câteva luni, blondina a fost înlocuită de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, cel care a făcut parte din echipa câștigătoare a emisiunii, sezonul 3. Ce indicații i-a oferit Gina noii prezentatoare a reality show-ului?

Gina Pistol i-a dat indicațiile noii prezentatoare de la Asia Express. Care sunt cele mai importante lucruri pe care Irina Fodor trebuie să le aibă cu ea

Gina Pistol i-a dat indicațiile noii prezentatoare de la Asia Express. În fiecare sezon al emisiunii Asia Express, simpatica Gina Pistol se ocupa de moderarea show-ului. Însă, fanii emisiunii au avut parte de o adevărată surpriză. Pentru că a devenit mămică în urmă cu câteva luni, Gina nu va mai prezenta noul sezon al emisiunii difuzată pe Antena 1. Așadar, cea care o va înlocui pe iubita lui Smiley va fi Irina Fodor, cea care a înlocuit-o și în emisiunea Chefi la cuțite. Soția lui Răzvan Fodor se descurcă foarte bine și la emisiunea celor trei chefi, unde este îndrăgită de aceștia dar și de restul concurenților din competiție.

Gina Pistol la Asia Express

Pentru a pregăti, Gina i-a dat câteva indicații Irinei Fodor în ceea ce privește aventura de neuitat de care va avea parte. Iubita lui Smiley a sunat-o pe Irina și i-a dat câteva sfaturi în legătură cu Asia Express, iar soția lui Fodor și-a notat tot ce i-a spus blondina. Conform acesteia, unul din cele mai importante aspecte a fost constituit de bagaj. Așadar, lucrurile care nu ar trebui să lipsească din bagajul Irinei sunt geanta de sală, trusa de machiaj și un sac de dormit, pentru că, de multe ori, și prezentatoare va avea dificultăți în ceea ce privește somnul. ”Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o”, a povestit Irina Fodor.

Irina Fodor, noua prezentatoare a emisiunii Asia Express

Trio de prezentatori

Deși Irina Fodor va fi moderatoarea principală a emisiunii Asia Express, aceasta îi va avea alături de Oase și actorul Marius Damian, cei care au fost și în ediția trecută. Oase va face cunoștință cu personajele locale din locurile vizitate, iar actirul va juca rolul povestitorului, dezvăluind lucruri inedite. Mai mult, noul sezon al emisiunii vine cu schimbări majore. De această dată, filmările vor avea loc în Turcia, Azerbaijan și Georgia, plus alte destinații ce urmează a fi dezvăluite în următoarea perioadă.

Cei trei prezentatori de la Asia Express

În ceea ce o privește pe Gina Pistol, blondina nu regretă faptul că va lua o pauză de la Asia Expres, ba chiar este entuziasmată când a văzut că emisiunea se va filma, în sfârșit. Este nerăbdătoare să urmărească din fața televizorului ce se va întâmpla în noul sezon. „Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, Asia Express continuă pe Drumul Împăraților”, a scris Gina Pistol la Story.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: